פרג'סטמיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרג'סטמיל
    נעמי
    13/02/2008

שלום, ביתי בת 4 חודשים והיא אלרגית לחלב ולסויה. כרגע ניזונה מהנקה מלאה. מזה חודש אנו מנסים לתת לה נוטרמיגן ללא הצלחה גם אחרי 8 שעות ללא אוכל. הוספתי משפרי טעם וניל וסוכר ענבים אך זה לא עזר. מהחברה שמייבאת את הנוטרמיגן נאמר לי שיש חלב בשם "פרג'סטמיל" שטעמו כמו תחליף חלב רגיל. האם אני יכולה לתת לה את החלב הנ"ל ? (לא משנה לי המחיר, רק חשוב שיהיה לה טעים ואצליח לגמול אותה. אנא תשובתך האם החלב פרג'סטמיל יכול להתאים לה ? תודה רבה נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרג'סטמיל

הוספת תגובה

• פרסטמיל

ד``ר בן רנר
    13/02/2008

אפשר לתת אבל הטעם איום ונורא ואני מבין את התינוקת .תנסי דוגמא
    דר' ורנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעמו של החלב

נעמי
    13/02/2008

תודה על תגובתך. האם מהכרותך עם המוצר "פרג'סטמיל" גם טעמו נורא, כמו זה של הנוטרמיגן?(החברה נאמר שהוא טעים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרסגטמיל

ד``ר בן רנר
    14/02/2008

כן זה נורא.ככול שהתינוק צעיר יותר כנראה שלא מרגיש את הטעם.הגדולים יותר יורקים אותו מיד לאחר שטעמו מקודם חלב רגיל.אבל צריך לנסות .בקשי דוגמא! אפשר לנסות גם נאוקט אבל תתיעצי עם רופא הילדים ובכלל פני לבצע תבחינים לחלב וסויה לברור האבחנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו