מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנתייםמרין29/05/2012
שלום!
לביתי בת השנתיים החלה לאחרונה תגובה אלרגית(ככל הנראה) מסיבה שאינה ידועה לי, היינו כבר אצל 2 רופאי ילדים - האחד המליץ על טיפול ב"פנסטיל" לכמה ימים והשנייה (הרופאה הקבועה של ביתי) המליצה להפסיק טיפול בפנסטיל (כי הילדה לא מראה סימנים שזה מציק לה) ולהפגש עם רופא אלרגולוג.
הבעיה שאנחנו גרים באילת והרופא מגיע מהמרכז אז התור שלנו רק עוד מס' שבועות.
פתאום החלו להופיע אצלה גירויים שמאוד מזכירים (לדעתי) את הגירוי שנוצר בעור מצמח הסרפד, לעיתים זה ביחידות אשר מופיעות במקומות אקראים בגוף - כתפיים, יד, רגל, פנים, ולעיתים זה מגיע בקבוצות ש"מתיישבות" על איזורים שלמים- לחיים טוסיק, גב תחתון.... זה מופיע תוך דקה ונעלם תוך 10 דק' עד חצי שעה, היא לא מגרדת ולא נראה שזה מפריע לה (כמו כן אין חום שיעול וכ"ד).
לא שינינו כלום בתזונתה, לא החלפנו מרכך או אבקה, לא באה במגע עם משהו חדש....
זה נמשך כבר שבוע ואני מבוהלת כי אני לא יודעת ממה זה ומה לעשות אני פוחדת שאולי יש לה איזה רעלן בגוף שהגוף מנסה לדחות ולהוציא החוצה ושזה יכול להזיק לה.
אני מצרפת תמונה ומבקשת מאוד את עזרתכם אני ממש חוששת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד מחכה לתשובתכם.
מרין31/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי אני עדיין מאוד מחכה
מרין01/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת שנתיים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי03/06/2012שלום רב, מצאתי עכשיו פניה שלך ומיד עונה.
זאת פריחה אורטיקריה. צריך לראות האם זה קשור באופן מידי לאוכל כל שהוא או תרופה. ברוב המקרים זה לא קשור לשום אלרגן.
מטפלים עם תרופות אנטיהיסטמיניות פניסטיל או היסטזין או אריוס עד שזה יעבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת שנתיים - תגובה
ד``ר בן רנר03/06/2012שלום
אל דאגה מדובר בתפרחת מסוג"חרלת" פניסטיל במקום למרות שניתן לתת גם איראוס בסירופ שיותר יעיל .אפשר לחכות בסבלנות לר' שיגיע. אין מקום לדאגה .התופעה חולפת מעצמה .יכול להיות שתחלוף עד שיגיע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לשניכם על התשובות
מרין03/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)