פריחה וגרד בכל הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה וגרד בכל הגוף
    מיכל
    04/06/2012

שלום
    בשבת האחרונה ביליתי במסעדה סינית חדשה וכן קיבלתי עיסוי בספא. בשעות הערב התחלתי להתגרד מאוד בעיקר בחלק העליון של הגוף, ובבוקר שלמחרת הופיעה נפיחות מאחורי האוזניים ובצוואר. רופאת המשפחה נתנה לי טיפול בטלפאסט. לאחר שלקחתי כדור היה שיפור לכמה שעות. בשעות הערב שלאחר מכן שוב התחלתי להתגרד מאוד, בכל הגוף אפילו בקרקפת. בכל הגוף הייתה פריחה וגרד קשה. פניתי למיון שם קיבלתי זריקה , לאחר כשעתיים הייתה הטבה והגרד נעלם לכמה שעות. היום בבוקר לקחתי טלפסט וכמו אתמול בשעות המאוחרות התחיל שוב גרד חזק ופריחה בכל הגוף. הרופאה נתנה לי 3 כדורי פרדניזון שלא הועילו בכלל.
    אני כבר מעל 48 שעות במצב הזה , מבולבלת ולא יודעת איך להמשיך והאם הטיפול שרופאת המשפחה נתנה מתאים לי.
    אודה על עזרתך
    בברכה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה וגרד בכל הגוף

הוספת תגובה

• פריחה וגרד בכל הגוף - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    12/06/2012

שלום מיכל, לפי תיאור שלך נראה שמדובר בסרפדת, זה יכול להימשך מספר שבועות. צריך להתאים טיפול עם כדורים אנטיהיסטמיניים לדוגמת טלפאסט במינון נמוך או גבוה ולפעמים סטרואידים. צריך לבצע גם בדיקות דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו