כאבי בטן חזקים+אסטמה של העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן חזקים+אסטמה של העור
    מירב
    17/02/2008

שלום ,
    בתי התינוקת בת 7 חודשים. הנקתי אותה הנקה מלאה עד גיל 5 חודשים ולאחר מכן שילבתי הנקה + תמ"ל חלבי. היום היא ניזונה רק מתמ"ל סימילאק וארוחה אחת ביום של ירקות.
    היא סובלת מיום היוולדה מכאבי בטן נוראיים עד היום !!! מן התכווצויות עזות בבטן כמו צירים הגורמים להתקשות הבטן ומלוות בבכי של כאב קורע לב.
    בנוסף לזה יש לה גם אסטמה של העור בצורה מאוד מאוד חריפה בכל הגוף המלווה בגירוד עד זוב דם של הרגלים.
    בימים האחרונים היא סובלת בצורה ממש מדאיגה והרופא בדק אותה היום הציע לנו לעבור לפורמולה
    פרג'סטימיל למשך שבוע ולבדוק האם יש הקלה . ניסיתי היום והיא דחתה את זה , אני טעמתי וממש נגעלתי , אין מצב שהיא תיקח את הפורמולה הזאת שנית.

האם לדעתך יש קשר בין כאבי הבטן ואסטמה של העור, אולי זאת תגובה אלרגנית (בהתחשב שגם בזמן ההנקה היא סבלה מאוד גם הפריחה וגם מכאבי הבטן) ?
    מה דעתך ? אני די מיואשת מהבכי הנוראי של כאבי הבטן , לאיזה רופא לדעתך אני צריכה לפנות ?
    אני ממש מיואשת מרופאי קופה"ח שמסרבים להפנות לבדיקות יותר רציוניות ושוקלת לגשת ישירות למיון ילדים.
    יש לציין שכרגע היא מטופלת בטיפול הומאופטי שאמור לתת מענה גם לכאבי הבטן וגם לאסטמה של העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן חזקים+אסטמה של העור

ד``ר ולרי טפליצקי
    18/02/2008

כדאי בהחלט לבצע בדיקת אלרגיה למזון תינוקות אצל אלרגולוג. אקזמת עור וכאבי בטן עם שלשול והקאה אצל תינוקות קשורים לעטים לאלרגיה לחלב פרה. בינתיים כדאי לעבור לפורמולה על בסיס סויה שטעמה מצויין.
    בברכה
    ד"ר טפליצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו