אלרגיה למים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה למים
    ד'
    02/07/2012

ממה שקראתי אלרגיה למים נחשב לדבר די מפוקפק. נדיר, כנראה בגלל זה מפוקפק.
    אני בעיקרון כבר זמן מה יש לי בעיה להתקלח. בזמן שלאנשים בדרך כלל מקלחת זה דבר שגורם להרגשה טובה ורעננה, אני סובלת מאוד. עד לאחרונה אני התקלחתי עם מים חמים. ועכשיו אני התחלתי להתקלח עם מים קרים, וגם לא כל יום. אני לא יכולה להתקלח בשעות הערב, כי השחרור של השרירים גורם לי להרגשה נוראית, וקצת לפני שהגיע הזמן לצאת מהמקלחת אני מרגישה שאני עומדת להתעלף מחוסר אוויר, חום וצריבה בעיקר בפנים. כשאני יוצאת מהמקלחת, אני רואה שנשרפו לי הפנים, כמו שנכוו, גם עם מים קרים. זה שורף ואדום לכמה דקות. ובאופן כללי אחריי שאני יוצאת מהמקלחת אני מרגישה כאילו קיבלתי שפעת קלה.
    אני יודעת שתופעות ההרגשת התעלפות וההרגשת הריפיון שרירים שטבעיים לכל אדם שמתקלח, לא נכללים כתסמינים לאלרגיה ממים. אבל אני חושבת שחלק מהתופעה של ההרגשה הרעה אני חושבת שהיא בגלל הצריבה בעור. אני אציין שאני משתמשת בסבון אל-אלרגי, כי אני כן אלרגית לסבון רגיל, הוא היה עושה לי פריחה ברגליים. עכשיו אין לי פריחה, פשוט תחושת צריבה כאילו נשרפתי ואדמומיות של העור, ורק בפנים.
    קראתי גם שאחד התסמינים זה גירודים בעור. ואני כבר זמן מה מתלוננת כל הזמן שמגרד לי בכל הגוף ללא סיבה.
    עוד אני אציין שיש לי בעיות איזון הורמונלי, שייתכן שהן אלו שגורמות לחום בלתי נסבל וגלי חום. אני בחורף שמה בחדר שינה שלי מזגן ומאווררים. ובקיץ כלום לא מספיק לי, תמיד תמיד חם לי. אני אשמח לגור באלסקה, ואני אפילו לא אצטרך מעיל. שממה שקראתי חוסר איזון הורמונלי גם יכול לגרום לאלרגיה ממים.
    בעיקרון לפני כמה שנים שמתי לב שיש לי פוביה ממים. הרבה שנים לא שמתי לב לעובדה שמים מאיימים עליי, זה היה בתת מודע, ואז הבנתי שיש לי פוביה. עם זאת, מים לא צורבים לי כשאני שותה. זה בעיקר בחוץ.

אז אני די חוששת עכשיו, כי הבנתי שהמחלה מאוד נדירה. אם זאת, אני מפחדת שיש לי התחלה של. וזה הולך להתדרדר ויופיעו יותר תסמינים.
    אפשר הכוונה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה למים

הוספת תגובה

• אלרגיה למים - תגובה

ד``ר בן רנר
    02/07/2012

שלום .מקרה לא שגרתי ולכן עשי לך תור באחת ממרפאות האלרגיה בבתי החולים קרוב למקום מגוריך לעיבוד המקרה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אני רוצה להוסיף

ד'
    02/07/2012

ממש עכשיו שמתי לב לעוד משהו. בזמן האחרון יש לי מן שלפוחיות מתחת ללשון (שניתנות לפיצוץ). ואני בזמן האחרון התחלתי לשתות הרבה מים. אני לא רואה אותן כמובן, אבל אני מרגישה בליטות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויש לי הרבה צרבות

ד'
    02/07/2012

אבל נראה לי שזה יותר קשור לקולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו