בדיקת IG-E

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת IG-E
    לילי
    20/07/2012

שלום ד"ר
    אני בן 57 בריא ב"כ. מזה חודש וחצי אני סובל מפריחה מגרדת קלות בכל הגוף, אבל אחרי כמה דקות הפריחה נעלמת וכך הגירוד שוב מופיעה במקום אחר
    ערכתי בדיקות המטולוגיה וביוכימיה שיצאו תקינות, בדיקת IG-E התוצאה 146iu|ul כאשר טווח הנורמה 0.0-100.0.
    יש לציין, שמזה שבוע אין כמעט פריחה וגירוד ואני מסתדר ללא תרופת אריוס .
    הערה:לפני הופעת האלרגיה קבלתי מיקרופירין למשך כחודש לפי המלצת רופא המשפחה למרות שאינני חולה בשום מחלה, אבל הפסקתי בגלל הופעת אפטות בפה.אחר כך הופעה הפריחה והגירוד למרות ההפסקה הנ"ל.
    1. האם רמה של 146 בבדיקת ig-e מצריכה המשך טיפול במיוחד שמזה שבוע כמעט אין פריחה וגירוד?
    2. האם רמה זו נחשבת לנורמאלית?
    3.האם אי הופעת הגירוד והפריחה היא אינדיקציה לכך שרמת חלבון החיסון E ירדה מתחת הערך ה-146 שיצא בבדיקה שנערכה קודם לכן כשהייתה פריחה וגירוד?
    4. שאלה אחרונה: איזה סוג של אלרגיה מעלה רמת ה-ig-e?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת IG-E

הוספת תגובה

• בדיקת IG-E - תגובה

ד``ר בן רנר
    20/07/2012

שלום
    אמנם הרמה הנורמלית לפי ערכי המעבדה הוא עד 100 יחידות אבל גם ערכים גבוהים יותר כ146 למשל נחשבים בגדר הנורמה.אין לחלבון הזה משמעות להוציא אלרגיות מחלות פרזיטריות ואימונולוגיות בהם הערכים נעים באלפי יחידות. 146 זה למעשה כלום! תהיה רגוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו