מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוטיקריהלילי24/07/2012
בשלום ד"ר
האם באורטיקריה חייבת הפריחה להיות בולטת מעל פני העור עם גבולות ברורים?
האם הגרד מופיע קודם אח"כ הפריחה או ההפך או שזה לא חשוב?
אני בן 57 מקבל טריטיס 2.5 לטיפול בלחץ דם מזה 5 שנים. מה שקורה לי מאז חודש וחצי הוא, שאני מרגיש תחושת גרד ואז אני מגרד אח"כ מופיע אודם במקום הגירוד לפעמים עם נקודות אדומות לפעמים ללא, אבל ללא בליטה מעל פני העור , אחרי כמה דקות נעלם האודם והגירוד , אח"כ התהליך חוזר על עצמו (יכול להיות אחרי כמה דקות או כמה שעות , יכול להיות אחרי יום או יומיים ). שוב,, מופיעה תחושת הגרד במקום אחר בגוף ושוב אודם שאחרי כמה דקות נעלם כעומת שבא. יש לציין, שאריוס פועל בצורה מצויינת . אחרי נטילת כדור אחד, התסמינים לעיל נעלמים לגמרי ליותר מ 24 שעות ואפילו יותר. עברתי בדיקות של ספירת דם ותפקודי כבד שיצאו תקינים. יש לציין שבדיקת ig-e יצאה 146
האם זאת אורטיקריה?
האם יש מה לעשות?
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטיקריה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי25/07/2012שלום רב, זאת כנראה אורטיקריה, כזאת בעצם מחלה היחידה שמתנהגת כמו שאתה מתאר. אריוס עוזר לך מצוין, תמשיך את הטיפול עד שאורטיקריה תחלוף. אם תיקח אריוס כל יום, הפריחה בכלל לא תופיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורטיקריה יש טיפול
שגיא26/07/2012מה שאתה מטפל בו יפסיק להשפיע עלייך באיזה שהוא שלב.
לאורטיקריה יש טיפול פורץ דרך ולא קונבציונלי אני אומרת זאת בתור אחת שהחלימה
מאורטיקריה אחרי 7 שנים מייסרות.
תחפש בגוגל - אורטיקריה וטיפול בה
תגיע לאתר מחלות עור אלטרנטיבי ברמה עולמית ולעולם אל תסתפק במידע קונבציונלי לעולם זאת - זה רק ישאיר אותך לנצח עם המחלה.
אני מורה במקצועי ולמודת נסיון המנדבת את המידע.
אני בריאה היום מאורטיקריה שאימללה אותי אך בזכות גוגל שחשף כי אין להתבסס על רופא העור הקונבציונלי שרמת התרופות שלו הכימכליות כמובן היא אפס אחד גדול.
בברכה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
לילי26/07/2012תודה רבה שרית
אבל ברשותך, האם את יכולה לרשום את שם האתר במדוייק ?
או שם המרפאה או המטפל שטיפל בך?
או כל מידע שיעזור?
תודה לך מראש
סמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבל את המידע
שגיא26/07/2012האתר כאן מוחק שמות של אתרים ולכן תחפש בגוגל
הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
וכך תגיע לאתר .
כלל ברזל ואני חוזרת עליו מנסיוני הבדוק - לעולם אל תסתפק ברפואה קונבציונלית
כי לרוב אבל לרוב המכריע של המחלות והבעיות אין לה שום ריפוי מלבד
יצירת רושם אקדמאי.
בהצלחה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה
לילי29/07/2012תודה רבה לך ד"ר על התשובה.
ברשותך, אני שולח לך תמונות למראה הפריחה שאני סובל ממנה כבר חודשים, כדי לאשש את האבחנה שזאת אורטיקריה.
כפי שהזכרתי , פריחה זו מופיעה עם גרד קל לכמה דקות ונעלמת כליל ומופיעה במקום אחר בגוף במיוחד בגפיים עליונות . אריוס משפיע באופן מצויין על היעלמותה.
האם המראה של הפריחה מאשש את האבחנה שזאת אורטיקריה?
תודה מקרב לב
סמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתרופות קונבציונליות לא תבריא לעולם
שירה29/07/2012סמי שלום
אני אמנם לא רופאה אאך כן יש לך אורטיקריה
שמי שרית חולת אורטיקריה לשעבר משך 7 שנים
מתרופות קונבציונליות לא תבריא לעולם מאורטיקריה אתה יכול להעתיק תוכן הודעתי זו ולשמור אותו ולבדוק אותו בעתיד.
אני מנדבת את המידע מתוך רצון לחסוך לחולים את הסבל האיון שהמחלה הזו גורמת.
הרופא כאן אכול קנאה והוא משתמש בפורום זה כבמה לקידום מרפאתו
הוא נמצא כאן בתמימות כפי שזה נקרה .
לכן הוא מוחק את המידע שלי.
תכנס לגוגל ותקיש שם - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיע למטפל רמי מור שטיפל בי והוא פיתח טיפול מדהים לאורטיקריה.
זו רמה סופר עולמית למחלות עור עם הטיפול שהציל אותי מאורטיקריה
אין דבר כזה ברפואה קונבציונלית.
אני סבורה עד היום כי בלי הטיפול המציל הזה חיי לא היו חיים עם הפריחה האיומה שחוויתי מדיי יום.
הכי חמור זה שהתרופות עם הסטירואידים הם מכה בפני עצמה עם תופעות לוואי יותר חמורות מהאורטיקריה עצמה.
תפעל לפי עצתי אני מחוייבת לכל החולים במידע הזה.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי29/07/2012כן סמי, זה יכול להתאים לאורטיקריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)