סובלת שנתיים מנזלת כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת שנתיים מנזלת כרונית
    ליר
    01/08/2012

שלום,
    שמי ליר דנן 24, כבר מזה שנתיים פלוס אני סובלת מנזלת כרונית גירוי באף וכתוצאה מכך עייפות. בין אם זה צירוף מקרים או לא זה התחיל כשחזרתי מטיול בדרום אמריקה. בכל שבוע במשך שנתיים לפחות יום אחד זה יום צינון בשבילי כלומר: אני מתעטשת ללא הפסקה אמנם לרוב ללא יותר מידי נזלת. והאף מגרד לי כמעט לייד כל גירוי ריח או שינויי מזג אוויר.
    ברגע שאני מתעוררת או שמדליקים את המזגן זה מתחיל. ונמשך יום שלם רק לאחר שינה ממושכת הגירוי עובר.

לפני שנה פניתי לרופא משפחה והשלחתי לבדיקת אלרגייה שבסופה לא התגלתה שום רגישות. אף אוזן גרון טען שאין לו שום עסק בזה וכי רק אלרגולוג יכול לעזור לי (הוא לא ביצע בדיקה מסויימת). יש לציין שבדרך קיבלתי כל מיני תרסיסים לאף וכדורים לאלרגיה ניסיוניים שאף אחד מהם לא עזר.

האם יש אופציות נוספות לבדיקה או שאהיה מצוננת לנצח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סובלת שנתיים מנזלת כרונית - תגובה

ד``ר בן רנר
    02/08/2012

שלום
    מכיוון שהברור האלרגי היה שלילי הסיבה אינה אלרגית.זה לא אומר שאין מקום לטיפול אצלנו אם רופא האאג לא מעוניין לטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו