מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגעים על העור וגרד עזלילי03/08/2012
שלום ד"ר
אני מצרפת תמונה שמראה פריחה ועור יבש עם צבע שחרחר ונגעים מורמים מעל פני העור וגרד בלתי נסבל עד זוב דם לפעמים. יש לציין , שהנגעים האלה כבר מקובעים , למרות שיש הטבה לפעמים אבל יש תקופות שזה מחמיר.
פריחה זו מופיעה כבר עשרות שנים ( אני בת 47) במקומות שונים בגוף כמו: מפרקי כף היד, בית השחי, צוואר, מפשעת, החלק האחורי של הברכיים.
כל השנים אני מטופלת במשחת בטאקורטין ג .
שאלות:
ההסבר לעיל והתמונה שצרפתי, על איזה מחלת עור מצביעים??
האם זאת אסטמה של העור?
האם יש טיפול שיעלים את הנגעים הנ"ל ? מה לעשות ? אני כבר מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
לילי03/08/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה
לילי05/08/2012למה אתם לא מתיחסים לשאלות שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשימוש בבטאקורטן הרס לך את העור
חן05/08/2012יש לך אקזמה אטופית ( אסתמה של העור )
ואת השתמשת במשחה סטירואידית משך שנים
שכידוע לכל כי מריחת סטירואידים אסורה באופן כללי למעט ימים בודדים
את מרחת שנים וכנראה שנוצרה לך אטרופיה של העור ( נזק של הסטירואידים )
שאותו בדרך כלל לא ניתן לתקן.
הכי מבאס כי כל פנייה שלך לרופא עור שוב תקבלי רק משחות עם סטירואידים
כי פשוט ------ אין לרופאי עור תרופות למחלות עור ---מה שיש להם זה רק סטירואידים.
תנסי לראות במסגרת אלטרנטיבית ברפואת עור מה ניתן לעשות.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה אתר מחלות עור עולמי.
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחכה לתשובה של הרופאים
לילי05/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגעים על העור וגרד עז - תגובה
ד``ר בן רנר05/08/2012שלום .אני מניח שכבר נבדקת ע"י רופאם שונים .
ממה שאפשר לראות בתמונה יש לך תפרחת כרונית בשרשי כפות הידים ובכפות הידיים .גרד בלתי פוסק גורם להתכהות של העור שנעשה יבש ו"זקן" בטקורטן משחה מעולה אך אין להשתמש בה מעבר לנדרש וגם לתקופות קצרות בגלל תופעות הלוואי .ניתן להשתמש במשחות פחות חזקות .לאבחנה יותר מדוןיקת יש צורך להבדק באופן אישי .האינטרנט הוא להשכלה בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)