אלרגיה לחלב ומזרק אפיפן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחלב ומזרק אפיפן
    נטע
    08/09/2012

שלום, בתי בת 3 אלרגית לחלב , עד כה בחשיפה לחלב הופיעה אדמומיות בפנים, שלפוחיות לבנות ובמקרה הכי קיצוני כתמים סגולים מתחת לעיניים וסביב הפנים (בגיל 10 חודשים) מאז המנעות מוחלטת ממוצרי חלב . בפברואר האחרון עברה שוב טסטים ועדיין ישנה רגישות לחלב , הרופא במרפאת האלרגיה אמר לבצע טסטים שוב בגיל 4.
    ןאמר שאין צורך במזרק אפיפן לשעת חירום. כעת הילדה נכנסה לגן והחששות עולים .
    לפי איזו אינדקציה מחליטים האם יש צורך במזרק?? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחלב ומזרק אפיפן

הוספת תגובה

• אלרגיה לחלב ומזרק אפיפן - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    08/09/2012

שלום רב, נותנים מזרק אפיפן במקרה של תגובות אלרגיות מסוכנות. גם אלרגיה לחלב יכולה להיות מסוכנת. מניעת חשיפה הכי חשובה. גם מזרק אפיפן נותנים לילדים כאלה לאחר הגעתם למשקל 15 ק״ג וגם קודם במקרה של תגובות מסוכנות בעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדמומיות בפנים לאחר תחילת קיורטן

אני
    23/10/2012

שלום רב,
    לקחתי בסה"כ 5 כדורים של קיורטן 20 מ"ג לטיפול באקנה. התחילה לי אדמומיות בפנים. הפצעים הם באזור המצח, לחיים וסנטר .האדמומיות הינה מפושטת לכל האזור של הפצעים ולא נקודתי באזור הפצעים.יש לציין שהעור שלי רגיש. האם אני צריכה להפסיק את הטיפול?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו