פריחה וגרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה וגרד
    עופר
    29/09/2012

היי ערב טוב,מקווה שהגעתי לפורום הנכון.
    ביתי בת השנה ו-9 מזה חודשיים מתגרדת בראש,לא ייחסתי לזה חשיבות מכיוון שבדקתי את הראש וראיתי כי זה לא כינים אז הינחתי שזה כנראה מהחום.
    הילדה מזיעה המון !!!!
    שלשום שמתי לב כי הקרקפת שלה ממש אדומה ויש התפשטות של האודם ומן פריחה לכיוון הפנים,באזור האוזן בלחי שקרוב לאוזן. היא מתגרדת ללא הפסקה ומזיעה המון.
    יש לציין כי יש לה ריח מאוד לא טוב בשיער וגם אחרי שאני חופפת לה הריח אחרי כמה דק חוזר.
    האם זה נראה לכם אלרגיה ??? כי למיטב זכרוני לא ניסיתי איזה שהוא מאכל חדש.
    אודה לכם את תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה וגרד

הוספת תגובה

• פריחה וגרד

עופר
    02/10/2012

הפריחה התפשטה לה לכל הפנים וירד לה לכיוון העורף....האם אני צריכה לעשות בדיקה לגלות למה היא אלרגית ???
    הייתי אצל רופא משפחה בגלל החג אין רופא עור זמין והוא אמר לי לתת לה את הטיפות הרגעה האלה שברח לי השם שלהם...(ישנה גם משחה כזו) הילדה ממשיכה להתגרד והיא לא ממש עוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה וגרד - תגובה

ד``ר בן רנר
    03/10/2012

בכל זאת חפשי כינים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה וגרד - תגובה

ד``ר בן רנר
    03/10/2012

שלום
    ייתכן וזו אלרגיה .יתכן וזו זיעה צריך לבוא ולהבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו