זלרג'י

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זלרג'י
    נח
    29/09/2012

שלום
    אני בן 53
    כשנה אני סובל מגרד בכל הגוף(ללא סימני גרד חיצוניים).
    עברתי אבחון אלרגי והדבר היחיד שהתגלה זה אלרגי לקרדית . אבל הרופא טוען שזאת כנראה לא הסיבה , כי נפשתי באילת ועדיין סבלתי למרות שלדעתו שם אין קרדית.
    בינתיים אני לוקח כשנה אחת ליומיים זלרג'י וזה פותר הבעיה (כשלקחתי טלפסט היו לי כאבי ראש).
    לא הייתי רוצה לקחת כדורים כך חיי.
    שאלותי : 1.מה עוד ניתן לעשות ?
    2.האם זלרג'י גורם לעליה במשקל ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זלרג'י

הוספת תגובה

• זלרג'י - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    30/09/2012

שלום רב, זילרגי זה טיפול קל נטול תופעות לוואי ואין לחשוש ממנו גם בטיפול ממושך. מצד שני גרד ללא פריחה לא מחייב טיפול בכלל. מותר לך לעשות הפסקות בטיפול.
    חשוב פעם בחצי שנה לבצע בדיקות דל כולל ספירת דם, ש״ד , תפקוד בלוטת המגן, תפקוד כליות וכבד כדי לעקוב אחרי סיבות אפשרויות של גרד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זלרג'י

נח
    01/10/2012

תודה
    אבל האם העובדה שכדור נגד אלרגיה עוזר (כפי שטוען הד"ר שבדק אותי) , לא שוללת סיבות אחרות לגרד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך אורטיקריה

שרית
    02/10/2012

יש לך אורטיקריה ללא פריחה .
    אל תתבסס לעולם על מענה קונבציונלי כי ממנו לא תבריא לעולם
    אין להם תרופות לכלום.
    אני לא רופאה אלא חולת אורטיקריה שנים רבות שהאמינה בנאיביות כי רופא קונבציונלית עם תואר מומחה ( על הנייר ) ירפא אותי.
    בסופו של דבר מה שריפא אותי מהפריחה והגרד האיום היה טיפול אלטרנטיבי מציל.
    תכנס לגוגל ותחפש - טיפול בלעדי לאורטיקריה.
    תגיע לאתר של המטפל שהציל אותי.

שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו