מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זלרג'ינח29/09/2012
שלום
אני בן 53
כשנה אני סובל מגרד בכל הגוף(ללא סימני גרד חיצוניים).
עברתי אבחון אלרגי והדבר היחיד שהתגלה זה אלרגי לקרדית . אבל הרופא טוען שזאת כנראה לא הסיבה , כי נפשתי באילת ועדיין סבלתי למרות שלדעתו שם אין קרדית.
בינתיים אני לוקח כשנה אחת ליומיים זלרג'י וזה פותר הבעיה (כשלקחתי טלפסט היו לי כאבי ראש).
לא הייתי רוצה לקחת כדורים כך חיי.
שאלותי : 1.מה עוד ניתן לעשות ?
2.האם זלרג'י גורם לעליה במשקל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זלרג'י - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי30/09/2012שלום רב, זילרגי זה טיפול קל נטול תופעות לוואי ואין לחשוש ממנו גם בטיפול ממושך. מצד שני גרד ללא פריחה לא מחייב טיפול בכלל. מותר לך לעשות הפסקות בטיפול.
חשוב פעם בחצי שנה לבצע בדיקות דל כולל ספירת דם, ש״ד , תפקוד בלוטת המגן, תפקוד כליות וכבד כדי לעקוב אחרי סיבות אפשרויות של גרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזלרג'י
נח01/10/2012תודה
אבל האם העובדה שכדור נגד אלרגיה עוזר (כפי שטוען הד"ר שבדק אותי) , לא שוללת סיבות אחרות לגרד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך אורטיקריה
שרית02/10/2012יש לך אורטיקריה ללא פריחה .
אל תתבסס לעולם על מענה קונבציונלי כי ממנו לא תבריא לעולם
אין להם תרופות לכלום.
אני לא רופאה אלא חולת אורטיקריה שנים רבות שהאמינה בנאיביות כי רופא קונבציונלית עם תואר מומחה ( על הנייר ) ירפא אותי.
בסופו של דבר מה שריפא אותי מהפריחה והגרד האיום היה טיפול אלטרנטיבי מציל.
תכנס לגוגל ותחפש - טיפול בלעדי לאורטיקריה.
תגיע לאתר של המטפל שהציל אותי.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)