מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה ופריחה בעוריוסי כהן04/10/2012
שלום רב, מאתמול החלה אצלה פריחה חזקה ומגרדת באופן בלתי נסבל כנראה כתגובה של תוצאה אלרגית כלשהי. אני לא אלרגי למזונות כלשהם ולא ניסיתי לאכול שום דבר חדש בזמן האחרון, אלא בדרך כלל אני אלרגי בתקופות של חילופי עונות, ועם בוא החורף החל אצלי שיעול טורדני ועל מנת להפסיק אותו ניסיתי כל מיני תרופות שלא כל כך עזרו לי, אך האלרגיה בעור החלה לאחר שנטלתי תרופה חדשה שהרופא המליץ לי לטיפול בשיעול ונזלת, איני יודע אם התגובה האלרגית היא כתוצאה מהשימוש בתרופה או שזה מסיבה אחרת (בעבר לא הייתה לי רגישות לשום תרופה), הלכתי מיד בבוקר לרופא שיראה את הפריחה והוא רשם לי אלרג'יקס כדור אחד פעם ביום. לאחר שנטלתי את הכדור הראשון הוא החל להשפיע לאחר כמה שעות ונראה היה כי הפריחה מתחילה לעבור, אך תוך מספר שעות היא חזרה שוב והיא באמת מגרדת בצורה בלתי נסבלת ואני לא יודע כבר מה לעשות. האם אוכל לקחת מינון כפול של התרופה (2 כדורים ביום (20 מ"ג לורטדין אנטיהיסטמינים) על מנת לחזק את השפעתה?. הפריחה נראית בצורת כתמים אדומים שטוחים בגדלים שונים על העור שמתפשטים כאשר מגרדים אותם. האם תוכל להמליץ לי על משהו נוסף שיוכל להקל על הגרד המציק או על טיפול שיוכל לטפל בבעיה? אשמח לשמוע לכל עצה. בתודה, יוסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה ופריחה בעור - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי05/10/2012שלום רב, נראה שמדובר האורטיקריה, זאת פריחה שקשורה לפעמים לאלרגיה למזון או רגישות לקור, לפעמים זה קורה אחרי מחלה וירלית כל שהיא אי זיהום אחר.
בהרבה מקרים אין גורם. כדי לקחת תרופה אנטיהיסטמיניים עד פעמיים ביום ולהגיע לאלרגולוג להתאמת המשך של הטיפול. מומלץ לבצע בריקות דם כלליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)