אלרגיה לחתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחתולים
    לני
    07/10/2012

שלום רב,
    אני אמא לשני ילדים שרצו מאוד חתול. מכיוון שבעלי אלרגי לכלבים לא לקחנו חיית מחמד עד היום. לפני יומיים לקחנו חתול מתוק ומקסים. הילדים כבר נקשרו והנה הופיעו סימנים על כף היד של בעלי, אדמומיות ונפיחות. זו איננה קשה כי הוא שוטף את היד והיא עוברת בטווח חצי שעה, אולם היום החל קושי בנשימה, לא גדול מאוד, אם כי מבשר. לאחר מקלחת הקושי עבר.
    מה עושים. האם יש הכרח למסור את החתול? הילדים כל כך רוצים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחתולים

הוספת תגובה

• אלרגיה לחתולים - תגובה

ד``ר בן רנר
    14/10/2012

כן יש למסור את החתול .מלכתחילה לא לוקחים חיות מחמד לאנשים אלרגים. כעת שסמני האלרגיה הופיעו אין מנוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תימסרי את החתול! ישנם טיפולים!

יעל
    05/11/2012

לא יודעת למה הד"ר ממליץ לך להיפטר מהחתול כל כך מהר... אני אלרגית לחתולים ויש לי שניים. ישנם הרבה דרכים להפחית את האלרגיה לרמה סבילה ויותר מזה. ניתן לקנות את PETAL CLEANSE בחנויות לחיות מחמד שמאד עוזר לאלרגיה, ישנם כדורים שמפחיתים את התסמינים ואף חיסונים. כמו כן, כדאי לקנות שואב אבק מיוחד לשערות בע"ח ולנקות את האזורים שבהם החתול מסתובב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו