איום ונורא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איום ונורא
    ת.
    01/11/2012

שלום.לאחרונה עשו לי טסטים וגילו שפיתחתי רגישות לא אלרגיה לכמעט כל סוגי הקמחים (מלבד קמח כוסמין) ולא אין לי צליאק, בדקתי זאת, לשמרים, סוכר לבן, לחלב ודברי חלב, לרוטב סויה ובנוסף יש לי ריפלוקס כרוני ואסור לי לאכול מאכלים שיש בהם חומציות.
    בקיצור, זה משפיע מאוד על איכות חיי כי....אין לי מה לאכול כבר.
    במדינה חושבים שחיטה מלאה זה הכי טוב והכל מלא בחיטה מלאה שאני לא יכולה לאכות
    מעבר לזה, אם אני אוכלת משהו שאסור לי אני מרגישה את הסימפטומים הבאים:
    עקצוצים בלתי פוסקים בגרון, הרגשת שריפה ויובש קיצוניים כמו שיש בהתחלה של דלקת בגרון וזה נמשך כך ימים שלמים עד שזה עובר ומתחיל מיד לאחר שאני אוכלת משהו שלכאורה אסור לי.אני מרגישה גם שקצת קשה לי לבלוע ושכאילו מתפתחת בצקת במקום.
    למה זה התחיל פתאום? אני בת 38. זה מפריע לי מאוד כאמור ובעיקר בגלל שאנחנו אוהבים לצאת ולבלות ואני בכל פעם נתקלת בבעיה ש...אין לי מה לאכול! מסתכל בטירוף.האם יש טיפול לזה שיגרום לרגישויות הללו להפסיק? אודה להתייחסות דחופה בבקשה.תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איום ונורא

הוספת תגובה

• איום ונורא - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/11/2012

שלום רב, רק רגישות אלרגית היא מסוכנת. יתר הרגישויות אינן מסוכנות. ולכן ממליץ לאכול הכל בכמות קטנה ולאפשר לגוף להתרגל מחדש למאכלים שונים. במקביל לטפל ברפלקס עם טיפול תרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה אבל...

ת.
    02/11/2012

זה נורא מציק לי ומשתלט עליי.מה בכל זאת אפשר לעשות? אני עם טיפול תרופתי בריפלוקס.אני מרגישה את זה בצד שמאל של הגרון בעת הבליעה וזה מציק נורא!!!
    לא יכול להיות שאי אפשר לעשות עם זה משהו.אני מפחדת שזה יכול להתפתח אלרגיה של ממש בהמשך או שיתפתחו או רגישויות למזון.אני מגיעה למצב שאין לי כבר מה לאכול.אודה לעזרתך בשנית בבקשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה אבל... - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/11/2012

כאב גרון לא שייך לאלרגיה. שרופא אא״ג יבדוק את גרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו