האם אני אלרגית לערמונים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני אלרגית לערמונים?
    ד``ר בן רנר
    10/11/2012

שלום רב
    לפני כ 15 שנים נסעתי לאירופה בשיא החורף ,וקניתי ערמונים חמים וקלויים .זו היתה לדעתי הפעם הראשונה שאכלתי ערמונים חמים וקלויים ואת התגובה שלי לדבר אני לא יכולה לתאר אלא כסוג של אלרגיה .הרגשתי קושי מיידי לנשום .משהו בגרון .. לא זוכרת בדיוק מה .וגם לא איך זה עבר ..בכל מקרה מאז אני לא נוגעת בערמונים .
    לאחרונה נזכרתי בדבר לאחר שנדרשתי למלא שאלון לצורך תרומת מח עצם (באירוע עצמו נזכרתי לאחר שכבר מילאתי את השאלון ) .האם זו באמת היתה תגובה אלרגית ? האם אני אלרגית לערמונים והאם כדאי לדווח על זה ?
    תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני אלרגית לערמונים?

הוספת תגובה

• אלרגיה לערמונים - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    10/11/2012

שלום רב, חלק מהאנשים שאלרגיים לערמונים יהיו אלרגיים גם לגומי. ואז זה יכול להיות חשוב בכל שקשור לרפואה. ממליץ לפנות לאלרגולוג לבדוק זאת. להביא לבדוקה ערמון אחד לצורך בדיקה עורית, לא לאכילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

רינה
    13/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו