מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפרצות אלרגיה חריפהתמר12/11/2012
שלום רב,
אני אחרי התפרצות שניה חריפה של אלרגיה, שמתחילה בפתאומיות, לא אחרי אכילה. לא ידוע מקור האלרגיה. הביטוי הוא התנפחות של שלפוחיות על כל הפנים האוזניים והצוואר, בתוך רגעים ספורים. תוך מספר דקות הגוף כולו מתמלא שלפוחיות נפוחות ואודם (רגלים, בטן, גב וידיים) ויש גרד, התנפחות, רעידות וצמרמורות.
באירוע הראשון הגעתי לקופת חולים וקיבלתי זריקת אדרנלין (למרות שהדגשתי בפני הצוות שאין קוצר נשימה, התנפחות בלוע...) וסטרואידים בעירוי. באירוע השני, הייתי מצויידת בכדורי אלרג'יקס, שניתנו לי על ידי הרופא לאחר האירוע הראשון ונלקחו מיד. לא היה כל שיפור, רק תחושה של התפרצות פחות חריפה. עם הגעה לסניף קופ"ח כעבור 45 דקות מתחילת האירוע, נתן לי שוב עירוי סטרואידים, שהביא לסיום ההתפרצות. כרגע לוקחת אלג'ירקס אחד ליום בלילה.
יש לי הפניה ותור אל ד"ר טפליצקי, רק בעוד שבועיים. השאלה היא מה עושים בינתיים? האם עלי להפסיק את האלג'ירקס מספר ימים לפני התור? האם לבקש מרשם למזרק מרופא משפחה עד שאגיע אליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך אורטיקריה ויש לה טיפול מציל
שירה12/11/2012חבל על הזמן שלך ועל הציפיות שלך מכל רופא אלרגולוג שתלכי אליו
זוהי אורטיקריה ואין להם תרופה שתרפא אותך ויאמרו לך לקחת אנטי היסתמינים
וגם סטירואידים שמהם לא תראי החלמה אלא הרעה .
אני הבראתי מאורטיקריה שנמשכה 7 שנים מאמללות בזכות טיפול אלטרנטיבי פורץ דרך.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
כך תגיעי לאתר ותשמרי אותו.
שני הרופאים כאן הם מסחריים ועובדים כאן לקידום מכירות ולכן הם מוחקים את ההודעות שלי.
בהצלחה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפרצות אלרגיה חריפה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי13/11/2012שלום רב, ממליץ להמשיך בינתיים אלרגיקס פעם ביום ולא לקחת רק ביום של הבדיקה אצלי, לבקש מרשם לאדרנלין EPIPEN אצל רופא משפחה, להימנע מתרופות מגד כאבים, מותר אקמול, לשים לב לקשר מידי בין המזון ופריחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)