אורטיקריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטיקריה
    סיון
    26/12/2012

שלום.
    אני בת 30, סובלת בערך מגיל 17 מאורטיקריה שהתבטאה בגרד חזק ופריחות בעיקר בגב וברגליים. כעבור שנה החלו נפיחויות באזור השפתיים, הלשון וכפות הרגליים. טופלתי בכדורים ממשפחת הלורסטין והיסטזין, במקרים של נפיחות אני לוקחת 2 כדורים של פרדניזון ( 5 מ"ג). נכון לשנים האחרונות המצב הוא שהגרד מגיע לעיתים רחוקות וגם אז עובר יחסית מהר אך דווקא הנפיחות החמירה. אני נמנעת מלקיחת גלולות, רוב סוגי האנטיביוטיקות ובאופן כללי מכדורים למינהם לאחר שגיליתי שהם מחמירים לי את האלרגיה, בנוסף שמתי לה שבתקופות של לחץ נפשי או כשאני מוטרדת האלרגיה תוקפת יותר.
    לפחות אחת לחודש אני מפתחת תגובה אלרגית שעוברת בדר"כ למחרת אך משבשת לי את התוכניות. שאלותי הם: 1. האם ישנו פתרון בדמות רפואה קונבצינאלית/ אלטרנטיבית? ( טופלתי בעבר בשיטת אייפק אצל עדי שאנן ודווקא חשתי הקלה למשך תקופה די ארוכה)
    2. האם הפרדניזון יכול להזיק לגוף?
    3. האם ישנם דברים שניתן לעשות על מנת להפחית/ לצמצם את התופעה?
    4. האם יש מצב שהאלרגיה תעבור לגמרי בשלב מסויים?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטיקריה

הוספת תגובה

• אורטיקריה - תגובה

ד``ר בן רנר
    31/12/2012

שלום .
    לאור מרכבות הבעיה פני למרפאה אלרגית להסבר. הפרדניזון הנלקח לפי ההוראות לא יגרום נזק .שימוש ממושך ורציף לא מומלץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטיקריה טיפול מומלץ

שרית
    31/12/2012

בתור חול אורטיקריה רבת שנים אני כותב לך כי חבל על הציפיות שלך מרפואה קונבציונלית .
    אין להם שום תרופה לאורטיקריה ואת יודעת מה - לשום מחלהאין להם ריפוי.

לי אמנם לא היתה אורטיקריה שנים רבות כמוך אך היא היתה 7 שנים מאמללות.
    מה שהציל אותי הוא טיפול אלטרנטיבי שאין שני לו.

תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.
    תגיעי לאתר של המטפל שלי - זה הטיפול המציל שלי מאורטיקריה נוראית.
    תשמרי את האתר במועדפים .

המלצה חמה
    שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו