מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה כרונית או ויראלית?ליאת21/01/2013
שלום,לפני כשנתיים היה לי אלרגיה לא ברורה בגוף,קבלתי פעמים סטרואידים לאחר שניסיתי להעלים את האלרגיה עם כדורים ללא הצלחה.
בפעם הראשונה האלרגיה נעלמה לשבועיים וחזרה שנית,בפעם השנייה היא פשוט נעלמה.
לפני כחודשיים האלרגיה חזרה שוב,התחילה בכפות הרגליים ולאט לאט התפשטה בכל הגוף הגיעה לשפתיים ואפילו הגעתי למצב של כאב בעצמות.
כרגע עברתי כמעט על כל הכדורים האפשריים של האלרגיה,קבלתי סטרואידים פעמם אחת לפני כחודש והאלרגיה לא נעלמת לי מהגוף.
רציתי לדעת אחרי כמה זמן של אי לקיחת כדור למניעת אלרגיה אפשר לעשות טסטים?
איך אוכל לדעת למה אני אלרגית שלא עשיתי שינוי בחי היומיומיים שלי,לא בושם לא קרמים לא שמפו לא אוכל או כל דבר דומה חדש.
יש לציין שלקראת הערב יש לי יותר אדמומיות על הגוף במשטחים גדולים.
הייתי אצל מומחית לאלרגיה,היא טענה בהתחלה שהיא לא חושבת שזה משהו כרוני,אבל כפי שזה נראה שזה נמשך למעלה מחודשים,זה נראה כמו אלרגיה כרונית.
נתנה לי לעשות מספר בדיקות דם על מנת לבדוק האדם אני באמת אלרגית למשהו
מה אוכל עוד לעשות על מנת להעביר את האלרגיה מגופי?
אחרי כמה זמן של אי לקיחת כדור למניעת אלרגיה אפשר לעשות טסטים?
איך אפשר לדעת שאכן זה כרוני ולא ויראלי?
אשמח לתשובה
תודה מראש,
ליאת
התמונה המצורפת היא לא שלי,אבל דומה מאוד לפריחה שנוצרת לי על הגוף כל הזמן מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך אורטיקריה
שרית21/01/2013אני סבלתי ממנה כ 7 שנים אומללות
הטיפול הקונבציונלי לא מרפא כלום אלא רק גורם נזק וסבל מתופעות הלוואי שלו.
את ההחלמה שלי מצאתי בטיפול אלטרנטיב מדהים .
תתחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעי לאתר של המטפל ותשמרי אותו.
אל תסתפקי לעולם בתרופות הקונבציונליות כי מהם לעולם לא תבריאי מאורטיקריה.
בהצלחה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה כרונית או ויראלית? - תגובה
ד``ר בן רנר23/01/2013שלום .ראשית צלם את שלך ולא תלונות דומות לכאורה כי לעיין לא מקצועית הכל דומה.שנית גש בזמן פריחה למרפאה אלרגית ושם עם האבחנה תקבל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל כך מאוכזבת מהרפואה...
ליאת25/01/2013שוב קבלתי סטרואידיפ במקום באמת להבין למה אני אלרגית.
לצערי אני התקשרתי הקבוע לקבל הפניה דחופה לרופאת אלרגיה,היא טענה שהיא לא מוכנה לקבל ללא תור. שמצידה אני אלך בלילה למיון בכדי לקבל את הטיפול הנידרש. בבפגישה שלנו היא ממש התבאסנ שקבלתי סטרואידים ולא באתי אליה..
בכול אופן,מוסיפה תמונות שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל על הזמן שלך
דנה25/01/2013אני קבלתי גם כן סטירואידים שגרמו לי תופעות לוואי קשות ביותר
אני כמובן שכחתי לציין שסבלתי מאורטיקריה כ 3 שנים
ובזכות הטיפול המדהים של רמי מור שהמליצו לך פה כמו שראיתי
הפריחה נעלמה.
צהיי חזקה ואל תבני עליהם יותר מדיי על הרופאים הקונבציונלים הם על הפנים
מבחנית יכולת לרפא מחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)