אלרגיה לאוגמנטין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לאוגמנטין?
    shira1
    11/02/2013

שלום לך!
    לפני מספר ימים קיבלתי אנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין לאחר יומיים החל גרד בכל הגוף
    הפסקתי מיד את האנטיביוטיקה ולקחתי כדור אנטיהיסטמין בשם טלפסט אשר עוזר מאוד אך רק ליממה .כמובן שקבעתי תור לרופא.ברצוני לציין שלפני כשבועיים קיבלתי
    אנטיביוטיקה מסוג רפאפן היות ובגרוני נתגלו סטרפטוקוקים. הגבתי טוב מאוד לתרופה
    בלי שום אלרגיה.הרופא רשם לי אוגמנטין אחר כך כי היה לי כאב בסינוסים.בינתיים הכאב בסינוסים חלף ונשארתי עם אלרגיה.שאלותי: האם זה אומר שאני רגישה לפניצילין? או אולי רק לאוגמנטין?האם עלי לעשות בדיקת רגישות לפניצילין אף שלא היו לי שום בעיות בנטילת הכדורים הנ"ל בעבר ?שאלה נוספת אם לאדם יש וירוס ורופא רושם לו אנטיביוטיקה בטעות האם גם אז יכולה להופיע אלרגיה?
    תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לאוגמנטין?

הוספת תגובה

• אורטיקריה המלצה חשובה

סמדר
    11/02/2013

מה שקרה לך הוא בדיוק מה שקרה לי
    וזוהי פריחה שנקראת אורטיקריה אחרי אוגמנטין.
    לי זה נשמשך כשנה וחצי הפריחה הזו עד שבסופו של דבר הבראתי ממנה
    בטיפול אלטרנטיבי שרק הוא פתר את בעיה ולא אנטי היסתמינים.
    תחפשי בגוגל את האתר של רמי מור .
    רמי מור מחלות עור .

תעשי את זה ככי זה מה שיציל אותך

בהצלחה
    סמדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע אין תגובה לשאלתי

shira1
    14/02/2013

מדוע לא מצאתם לנכון לענות לשאלתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לאוגמנטין? - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    15/02/2013

שלום רב, לעיתים קרובות בזמן מחלה וירלית או אחרת מופיעה פריחה, שלא קשורה לאלרגיה לאוגמנטין. זה כנירא מקרה כזה. אלרגיה לאוגמנטין מתחילה בדרך כלל בסמוך לנטילת כדור הראשון ולא אחרי יומיים.
    בהצלחה והחלמה מהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לאוגמנטין? - תגובה

ד``ר בן רנר
    17/02/2013

סביר להניח שהפריחה תגובה לזהום החידקי אבל מניעה לבדוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודות

shira1
    18/02/2013

תודה לכם על תשובותיכם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו