אלרגיה לניקל, אפשר למנוע?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לניקל, אפשר למנוע?!
    נגה
    11/03/2008

שלום, אני בת 13 ויש לי כמה שאלות בקשר לאלרגיה לניקל -
    אני אלרגית לניקל בערך 2-3 שנים...זה התחיל בזה שהיו לי אינפקציות באוזניים [מהעגילים] והן היו ממש חמורות אז הוצאתי את העגילים.

אני זוכרת שלקח לזה כמה חודשים להחלים ואני כבר גיליתי אלרגיה לניקל..
    כיום אני שמה פלסתרים על כפתורי הניקל בג'ינס ולא עונדת תכשיטים מניקל [רק כסף,זהב]
    אני ממש רוצה לחדש את החורים באוזניים, אך הבעיה היא שאני פוחדת שהאינפקציות יחזרו!
    לפני כמה חודשים [כשהחורים באזניים עוד לא נסתמו לי] אני הכנסתי לאוזן עגיל מכסף והיא נהייתה ממש אדומה ומגרדת [יצאה ממנה גם מוגלה]

אני לא יודעת למה זה קורה אבל אני עונדת שרשראות וטבעות מכסף אז אני לא אלרגיית...
    אני יכולה לחדש את החור באוזן?! [מעגיל רפואי מכסף,זהב כמובן!]

** שאלה שניה היא:
    אפשר למנוע את המגע של הניקל עם הגוף בתכשיטי ניקל? אם יש משהו שאפשר למרוח על טבעת נגיד, וזה לא יעשה פריחה? הציעו לי לק שקוף אבל אני לא יודעת אם זה נכון...

תודה רבה
    נגה :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לניקל, אפשר למנוע?!

הוספת תגובה

• אלרגיה לניקל, אפשר למנוע?!

ד``ר ולרי טפליצקי
    12/03/2008

שלום, יש הרבה פטנטים לדוגמת לק על חלק הפנימי של טבעת שנוגע בעור, בפלסטר על הכפטור.
    לא להשתמש במתכות שמכילות ניקל. ניתן לקנות ניקל טסט - נוזל שבודק מיידי נוכחות של ניקל במתכות גם כשמוצהר שאין ניקל.
    יש לוודא קיום אלרגיה על ידי טסט PATCH אצל אלרגולוג. יתכן ואת אלרגית גם לקובלט - עוד מתכת שמלווה את ניקל.
    לאחר בירור ניתן לשקול ניקור חוזר של אוזניים.
    בברכה
    ד"ר טפליצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו