מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לחלב - דחוף, מחר מתבצע הניסוהודיה17/02/2013
שלום,
לבתי גילו אלרגיה לחלב ע"י בדיקות דם בבי"ח קפלן, כשהייתה בת 7 חודשים, לאחר מכן הוזמנו לביקורת , וכל הזמן ראו שהמדדים של האלרגיה יורדים עד שבגיל 3 האלרגיה נעלמה לחלוטין.
זאת מבלי לעשות כלום, פשוט לא חשפנו אותה למוצרים חלביים וזה עבר !!!
בני בן שנה ו 3 חודשים, משום מה הוא עבר בדיקת קיום אלרגיה בקופ"ח ולא בבי"ח, בלי בדיקות דם, רק בדיקה כזו של טפטוף טיפות על העור... והוחלט שיש לו אלרגיה. לפי מה שאני רואה בבית מחשיפה למוצרים חלביים האלרגיה שלו יותר נמוכה משל בתי, כי לא תמיד מופיעה לו האדמומיות על הפנים, יש מוצרים חלביים שהוא אוכל ולא קורה לו כלום.
בכל מקרה, הרופאה שבדקה אותו אמרה שיש לו אלרגיה בלי לעשות לו בדיקות דם כפי שבתי עברה.
כמו כן, החליטה לעבוד איתו על מבח תגר עם חלב מעובד בחום, משהו כזה שאני צריכה להכין עוגיות עם חלב ונותנים לו לטעום בצורה מבוקרת...
אני לא יודעת, קצת קשה לי עם זה.. לא כדאי היה שקודם כל יבדקו לו כמו לבתי בבדיקות דם בבי"ח ויראו מה המדדים, אולי זה לא כזה רציני ויעבור לו בגיל 3 כמו לבת שלי, למה הוא צריך לסבול?? מה דעתך ????
בנוסף עוד שאלה - האם זה קשור לזה ששניהם ינקו עד מאוחר (גיל שנה בערך) ולא נחפשו בכלל לחלב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב - דחוף, מחר מתבצע הניסו - תגובה
ד``ר בן רנר17/02/2013הבדיקות שעתה הרופאה במקום .תבחיני העור אמינים יותר מאשר בדיקת הדם אך יכולים להשאר מעט חיוביים גם כשהילד אוכל חלב ללא בעיות במידה והוא אכן אוכל חלב סביר שהרגישות חלפה. .אם את חוששת ממבחן תגר אעין בעיה לעשות בדקת דם אותם מבצעים גם בקופ"ח .את התגר אפשר לדחות למועד אחר .אין שום בהילות יאכל מה שאוכל ובגיל שנתיים נבדוק שוב .לא ממהרים לשום מקום .הרגישות חולפת (ב80%) ללא שום התערבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)