אלרגיה באביב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה באביב
    שלמה
    26/02/2013

אני סובל מאלרגיה באביב שמתבטאת בנזלת מימית, גירויים בגרון ובעניים (העיניים אדומות). כמובן זה מציק מאוד. ניסיתי כל מיני דברים שלא עזרו לי, יש פיתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה באביב

הוספת תגובה

• אלרגיה באביב - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    26/02/2013

שלום רב, על תתיעש, בכל המקרים ניתן להתאים טיפול תרופתי מתרופות מוכרות במינונים אחרים או זריקת דיפרוספן. לאחר סיום הענה כדאי להתחיל טיפול חיסוני כדי למנוע החמרה של אלרגיה באביב הבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכיר את זה

מנחם
    04/03/2013

זה נקרא קדחת השחת, גם אני סבלתי מזה הרבה. נזלת, התעטשויות, גירויים בגרון וזה היה נמשך במשך כמה חודשים. בהמלצת נתורופתית התחלתי לקחת קוורצטין קומפלקס (האמת שהרופא שלי אמר שזה לא מזיק ויכול רק להועיל) ולמען האמת הסימפטומים כמעט ונעלמו לחלוטין! אני יודע שיש גם חיסון שניתן לעשות אבל אני באופן אישי מעדיף לטפל בדרך הטבעית, כך או כך תדע שיש פתרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו