אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה
    תודה רבה !!
    14/03/2013

שלום רב,
    כבר מאז שאני קטן יש לי תופעות שונות שמפריעות לי.
    כשהייתי קטן היו לי קצת גירודים בעור בתקופות מסוימות וקצת קשיי נשימה, בהתחלה חשבו שזה אסתמה של העור אבל עם הזמן זה עבר, אובחנתי אצל כמה רופאי אסתמה במהלך השנים וכולם קבעו שאין לי אסתמה.
    היום אני כבר בין 18 ועדיין יש תקופות מסוימות שאני מרגיש חלש קצת, יותר עייף, מתקשה לקום בבוקר, כאבי ראש מעל העיניים, וקצת קשיי נשימה עם גירוי בגרון.
    האם יכול להיות שזו אלרגיה? ואיך אפשר לבדוק את זה ?
    תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה

הוספת תגובה

• אלרגיה - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    15/03/2013

שלום רב, חלק מתופעות שאתה מרגיש הם חשודות כאלרגיות, למשל גירוי בגרון, נזלת.
    ניתן לאבחן אצל אלרגולוג על ידי טסטים אלרגיים. חולי אלרגיה לעתים קרובות לא מרגישים טוב ובגלל דה עייפים, מרגישים חוסר אנרגיה. טיפול של אלרגיה ישפר את הרגשתם הכללית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

תודה רבה
    16/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרת גם לי מאוד, תודה!

מור
    16/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו