סובלת מזה כמעט חודשיים מאורטיקריה כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מזה כמעט חודשיים מאורטיקריה כרונית
    ד``ר בן רנר
    19/03/2013

שלום. אני בת 28, סובלת מזה כמעט חודשיים מאורטיקריה כרונית, בעיקר ברגליים אך גם בזרועות ובצוואר מידי פעם. תחילה לקחתי כדור לורסטין אחד פעם ביום וזה עזר. תוך חודש הכדורים הפסיקו לעזור והאורטיקריה התגברה, תוך הופעת בצקות בפנים, שפתיים, מצח ומסביב לעיניים. האורטיקריה מתפתחת במשך הלילה בלבד, וכך גם הבצקות. והכל נעלם תוך כדי היום. (ניסיתי לישון בבתים אחרים ובבגדים שכובסו לא אצלי, וזה לא עזר)
    לפני מספר שבועות עברתי לטלפסט 180מ"ג, ואחרי ניסיון ראשון נאלצתי מיד לעבור לשני כדורים כל ערב. הכדורים מעולם לא השתיקו את האורטיקריה לגמרי, אך כן נותנים הקלה מסויימת ולרוב מונעים את הבצקות. מסתמן שגם מינון זה לאט לאט לא מספיק.

ישנן השלכות לנטילת כדורים במינון זה? או המלצה לכדורים אחרים לבקש מהרופאה?
    האם התפתחות אורטיקריה בלילה בלבד הינה תופעה מוכרת? לא הצלחתי עדיין להבדיל האם הקשר הוא לשינה או לשכיבה.
    האם יש סיכוי שמדובר באלרגיה למזון שפיתחתי יום בהיר אחד? ואז כדאי לי לעשות אלימינציה של מזונות על פי תזונות?

אודה על עצה/עזרה או כל מידע שהוא בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הטיפול היחיד שהציל אותי מאורטיקריה

שירה
    20/03/2013

ליעל
    בתור חולת אורטיקריה קשה לשעבר
    אני רוצה לומר לך כי חבל על הזמן שלך ועל הציפיות שלך
    מטיפול קונבציונלי כי ממנו לא יצא לך שום ריפוי
    הטיפול הטוב ביותר שקיים לאורטיקריה הוא טיפול
    של רמי מור שהציל ותי אחרי 7 שנים קשות.
    תחפשי את האתר שלו בגוגל זה קל למצא אותו.

תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
    וכך תגיעי לאתר שלו.

אני מקווה שלא תתחלי לקבל סטירואידים שהופכים את החיים לסיוט כי זה לא תרופה לאורטיקריה אלאה מכת מצריים.
    מאחלת לך שתבריאי .

שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו