גירודים והתנפחויות בכל הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים והתנפחויות בכל הגוף
    אודליה
    07/04/2013

אני סובלת מגירודים בכל הגוף והתנפחויות למיניהן, בעיקר בשפתיים. העניין החל כבר לפני למעלה מ3 חודשים, הייתי אצל 3 רופאי עור שלא פתרו את הבעיה. הופנתי לאלרגלוג שנתן לי לבצע 3 בדיקות אלרגיה שונות (מזון,אבקות וכו' וכימיקלים). שתי הבדיקות של האלגיה יצאו בסדר (מזון ואבקות). כעת נשארה לי בדיקה אחת נוספת לעשות וקבעתי תור למרפאת אלרגיה באיכילוב. אני מקווה שיעלו על הבעיה. בינתיים מצ"ב תמונה של הגב שלי מאתמול. אולי מישהו יכול לזהות משהו מעבר לאלרגיה. עליי לציין כי לא אכלתי מאכל חדש,לא השתמשתי בחומר כביסה,ניקיון,סבון נוזלי וכו' חדש. פתאום צצו כל הגירודים משום מקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גירודים והתנפחויות בכל הגוף - תגובה

ד``ר בן רנר
    07/04/2013

שלום
    מדובר באורטיקריה או חרלת בעברית שהיא תופעה מציקה העלולה להמשך מספר חודשים ויותר.הטיפול אנטיהיסטמיניקה במנות גבוהות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודים והתנפחויות בכל הגוף

אודליה
    08/04/2013

קיבלתי במשך חודש כדורים בשם פרדניזון שהעלימו לי את הבעיה לחלוטין. אך כשהפסקתי לקחת אותם חזרה הבעיה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודים והתנפחויות בכל הגוף - תגובה

ד``ר בן רנר
    08/04/2013

גשי לאלרגולוג להמשך טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאודליה מידע חשוב

שירה
    10/04/2013

אל תצפי יותר מדיי מרופא קונבציונלי כי ממנו לא תבוא לך הישועה באורטיקריה
    אלא ההיפך הגמור , תופעות לוואי נוראיות של התרופות בעיקר של הסטירואידים.

אני סבלתי 7 שנים מהפריחה הזו בצורה איומה עד שטיפול אלטרנטיבי הציל אותי.
    תרשמי את המייל שלך ואכתוב לך מידע.

שירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרת צפורניים

אודליה
    10/04/2013

שלום, האצבע שלי נראית ככה (תמונה מצורפת), מה זה? למי פונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו