חלב נטול לקטוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב נטול לקטוז
    ורד
    19/04/2013

שלום,
    בני אובחן כסובל מאלריה מושהית לחלב. הוא תינוק יונק חלב אם והפסקת אכילת דברי חלב וסויה אצלי, גרמה להפסקה של פליטות מרובות , דם בצואה כאבי בטן ושלשולים אצל התינוק.
    ראיתי בסופר מוצר חדש שנקרא חלב נטול לקטוז.
    אני רוצה להדגיש שאין לי אינטרס ואני לא עושה פרסומת אני רק רוצה לדעת אם מותר לי לשתות אותו.
    ההסבר של החברה טוען ש"החלב , פותח עבור אותם אנשים הסובלים מתופעה של "אי סבילות ללקטוז" ושרוצים להינות משתיית חלב ללא הגבלה והוא חלב שאינו מכיל לקטוז כלל (בניגוד לחלב "דל לקטוז) . בתהליך היצור יש פעולת פירוק ממושכת של הלקטוז , עם גמר הפעולה מועבר החלב להמשך התהליך בו הוא עובר חימום מהיר בטמפ' גבוהה, קירור מהיר ומילוי באריזה אספטית. טעמו המתקתק של החלב הינו תוצאת פירוק מולקולת הלקטוז לשתי מולקולות של חד-סוכר, הנותנות תחושת מתיקות ללא שינוי הערך הקלורי."
    מה זה אומר? האם אפשר לשתות את החלב הזה.
    תודה
    ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב נטול לקטוז

הוספת תגובה

• חלב נטול לקטוז - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    22/04/2013

שלום רב, אלרגיה לחלב פרה סיבתה אלרגיה לחלבון חלב ולא ללקטוז. לכן איני חושב ששתית חלב ללא לקטוז לא תגרום לחידוש בעיה אצל התינוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

ליאור
    23/04/2013

התגובה האלרגיתשל בני הפסיקה רק כאשר הפסקתי לאכול חלב וסויה (חלב לבד לא עזר)
    גסטרוילדים המליצה לתת לילד נוטרמיגן.
    במרכיבים ראיתי שמן סויה.
    איך זה מסתדר?
    האם שמןסויה מותר וחלבון סויה אסור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לתשובה על הסויה

ורד
    06/05/2013

האם האלרגיה לסויה היא רק לחלבון ואני רשאית לאכול דברים המכילים שמן סויה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו