אלרגיה לקוסמטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לקוסמטיקה
    קשת
    24/04/2013

שלום,
    לאחר שבחצי שנה האחרונה, התחילו לי אלרגיות בצורה של פריחות מגרדות באיזורים בגוף נבדקתי אצל רופא אלרגיה ע"י בדיקת TRUE-TEST (בדיקה שבודקת רגישות לתמרוקים) נמצאתי אלרגית ל-Cl + me- isothiazolinon או בעברית "קטון"
    וגם ל- Fragrance mix 2.

השאלה שלי היא איזה מוצרים מומלצים לרגישות כזו? ואיך אני יכולה לבדוק באיזה מוצרים יש את התרכובות האלה כדי להימנע מהם. מה השינויים שאני צריכה לעשות וממה להיזהר?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לקוסמטיקה

הוספת תגובה

• אלרגיה לקוסמטיקה - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    24/04/2013

שלום רב, אני ממליץ למי שאלרגי לisothiazolinone ללמוד לחפש שם של החומר בין המרכיבים. מי שרוצה לפשט דברים שישתמש בתוצרת חברות ניוואיה או שוורצקופ.
    לגבי אלרגיה לfragrance כזה או אחר יש להימנע מבושם ולהשתמש בחמרים ללא בושם fragrance free.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לדאודורנטים

משה
    12/11/2013

מה הכוונה מי שרוצה לפשטא דברים? האם דאודורנטים של ניוואה ושוורצקופף הם טובים יותר? ואם כן למה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו