אטופיק דרמטיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטיטיס
    מורן
    28/04/2013

שלום רב,
    לבן שלי, בן שנה, יש מזה כשלושה חודשים אטופיק דרמטיטיס.
    היינו אצל שני רופאי עור, שני רופאי ילדים והומאופטית אחת.
    אף אחד לא מצליח לטפל בבעיה.
    הילד כולו פורח ומתגרד.
    ניסינו סוגים רבים ושונים של סבונים, קרמים ומשחות.
    כל עוד משתמשים במשחות על בסיס קורטיזון הפריחה עוברת אבל ברגע שמפסיקים או אפילו מורידים במינון הפריחה מיד חוזרת.
    אשמח לקבל עצה מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטופיק דרמטיטיס

הוספת תגובה

• עצה מניסיון אישי

גלית
    29/04/2013

בתי סבלה מאותן תופעות כשהייתה בת כמה חודשים .מכיוון שנלחצנו משימוש בחומרים נתנו לה כל טיפול טבעי והומאופטי כולל בדיקות אלרגיה ושינוי תזונה. לבסוף הגיעה למצב של זיהומים בעור.
    נשברנו, לקחנו אותה למומחה עור והשתמשנו במשחות שנתן ואף אנטיביוטיקה. היה שיפור מיידי תוך יומיים. כעת, אנו רוחצים אותה ומורחים לה קרם מייד לאחר המקלחת. שם הקרם CETAPHIL RESTRODERM . אנחנו גרים בארצות הברית ואני לא יודעת אם יש את זה בארץ.העיקרון של זה הוא שזה מונע מהנוזלים בעור לצאת לאחר המקלחת ובכך שומר על העור. היא כבר בת 3 שנים כמעט והעור שלה מעולה, אבל אנחנו יודעים שיש לה נטייה אז ממשיכים. שווה לנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס - תגובה

ד``ר בן רנר
    30/04/2013

תפרחת אטופית היא מחלה לא סימפתית צריך סבלנות ואורך רוח ורופא טוב. ללא טיפול היא תפרוץ מחדש .בחרו לכם רופא אחד וטפלו לפי המלצתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך

תמר
    01/05/2013

לבדוק את התזונה שלו. לרוב הסימפטומים מתפרצים בעקבות תזונה לא נכונה או לא מתאימה. בהמלצתה ובליוויה של נטורופתית שיניתי לו את התזונה, בנוסף אני גם משתמשת באל סבון לתינוקות של מורז שהוא מיועד לטיפול בעור אטופי ואני יכולה לומר לך שהשיפור הורגש באופן מיידי! דבר נוסף - יש משחות על בסיס טבעי שיכולות לעזור, פשוט תיגשי לאחת מרשתות הפארם ותתייעצי שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו