אלרגיה לפריחת עץ הזית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לפריחת עץ הזית
    דוד
    01/05/2013

שלום,
    לאחרונה נבדקתי (בעקבות גרד בגרון) ונמצא שאני אלרגי לקרדיט האבק לפריחת עץ הזית וברוש.

קרדיט האבק היה די צפוי בגלל התופעה והעונות שאני סובל.

לפריחה היה קצת מוזר לי כי לרוב התופעות הם בקיץ ובסתיו (ביגוד חדש) ופחות באביב (פריחת הזית).

השאלות שלי הם:
    האם יכול להיות טסט חיובי למרות שאין אלרגיה.
    האם יכול להיות טסט שלילי וקיום אלרגיה למזון (דגים קבלתי טסט שלילי).
    האם אני יכול לאכול זיתים ושמן זית. או שאין קשר בין אלרגיה למזון לבין אלרגיה לפריחה (אבקנים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לפריחת עץ הזית

הוספת תגובה

• אלרגיה לפריחת עץ הזית - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    04/05/2013

שלום רב, אפשר לאכול זיתים ושמן זית ללא קשר לאלרגיה לאבקנים של עץ זית. לא תמיד יש התאמה ברורה בין עונות מעבר וממצאים בטסט אלרגי. קיימים הרבה גורמים נוספים שמשפיעים, כמו ווירוסים למשל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לפריחת עץ הזית - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    04/05/2013

שלום רב, אפשר לאכול זיתים ושמן זית ללא קשר לאלרגיה לאבקנים של עץ זית. לא תמיד יש התאמה ברורה בין עונות מעבר וממצאים בטסט אלרגי. קיימים הרבה גורמים נוספים שמשפיעים, כמו ווירוסים למשל.
    אלרגיה למזון בדרך כלל כן מתגלה בטסטים. רגישויות אחרות לא, למשל רגישות ללקטוז או גלוטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו