אלרגיה למזונות מרובים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה למזונות מרובים
    שלי
    13/06/2013

שלום רב,

בני עם אטופיק ואובחן בגיל שנה לאלרגי למזונות שונים חלב,ביצה,חיטה,סויה,חומוס,שומשום,בוטנים לפני זה אכל חלק מהדברים, היום הוא בן שנתיים וחצי במשקל של 10 ק"ג עם ירידה באחוזון הגדילה, כל תקופה אני עושה טסטים ועדיין אלרגי, היום גם בלי לאכול כלום הוא עדיין מדי פעם פורח לי, והאם באיזה שהוא גיל האלרגיה עוברת. אני מאוד מודאגת כי הוא לא אוכל כלום, ולרוב ניזון רק משתיה.
    שאלה אחרונה שקדיה יצאה תוצאה של 0.9 KU/L האם אני יכולה לתת שקדיה או שגם לזה הוא אלרגי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה למזונות מרובים

הוספת תגובה

• אודה על הענותכם

שלי
    14/06/2013

אני רוצה לדעת האם אלרגיה למזונות מרובים עוברת באיזה שהוא גיל?
    והאם תוצאה של 0.9 בשקדיה נחשב לאלרגיה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה למזונות מרובים - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    15/06/2013

שלום רב. תוצאה 0.9 היא מאוד נמוכה ובדרך כלל אינה מעידה על אלרגיה בפועל. עדיין צריך להיות זהירים ולבצע תגר במרפאת רופא ילדים או אלרגיה. לגבי אלרגיה למאכלים מרובים, לפעמים זה אמיתי ולפעמים זה מדומה. מומלץ לבצע תגר במרפאת אלרגיה בבית חולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו