אלרגיה לאנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לאנטיביוטיקה
    שרון
    23/03/2008

שלום רב,

השבוע לקחתי כדור אנטיביוטיקה (מינוציקלין) ואחרי חצי שעה התחילו לי עקצוצים בשפתיים והן החלו להתנפח.כמו-כן,כל חלל הפה התנפח והיו לי קשיי בליעה.במקביל הופיעה לי בגוף פריחה (כתמים אדומים) אדומה ומגרדת.ברגע שאני מגרדת המקום מתנפח.יש לציין, לקחתי את הכדור ביום שישי ולאחר שגיליתי שהגוף שלי הגיב לא טוב לכדור הפסקתי לקחת.מאז לקחתי 2 כדורים אלרגי אבל עדיין אין הקלה.בלילות השפתיים שלי מגרדות ומתנפחות וישנה פריחה מסביב לשפתיים ,כנ"ל לגבי הפריחה שלא מפסיקה לגרד ולהתנפח..הייתי אתמול במלר"ם והרופאה נתנה לי כדורי טלפסט.היום ,יום ראשון , לקחתי לפני חצי שעה כדור.שאלתי, האם הכדורים הנ"ל אמורים לפתור את הבעיה או אולי אני אמורה לקבל טיפול אחר?
    אודה לכם אם תענו לי בהקדם,
    שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לאנטיביוטיקה

הוספת תגובה

• אלרגיה למינוציקלין

ד``ר ולרי טפליצקי
    23/03/2008

נכון, זה מתאים לאלרגיה למינוציקלין. רצוי להימנע בעתיד מתרופה זאת וקבוצתה: טטרציקלין, דוקסילין.
    התופעות עלולות להמשך מספר ימים. נטילת "אלרגי" תקל על הגרד ונפיחות. אך במקרה ואין תגובה מספק טובה לכדור אנטיאלרגי אחד ניתן להחליף לכדור אחר מסוג אנטיהיסטמיני אצל רופא אלרגולוג.
    החלמה מלאה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו