גרד נוראי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד נוראי
    טליה
    03/08/2013

כבר שבועים שאני לא ישנה..מרגישה כאילו מטפסים עלי חרקים קטנים בעיקר בפנים ובידים ..אין לי עקיצות ואין סימנים לחרקים ..אבל מגרד לי כל הגוף ובעיקר בעיניים והנחיריים.. ביום כאשר אני במיטה אני לא מרגישה כמעט כלום הסיוט רק בלילה..מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד נוראי

הוספת תגובה

• גרד נוראי - תגובה

ד``ר בן רנר
    07/08/2013

גשי למרפאה אלרגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד נוראי - תגובה

נועה
    08/08/2013

קודם כל כדאי שתקבעי תור לרופא אלרגיה שינסה לאתר ממה זה נגרם לך ולמה בדיוק את רגישה.
    בנתיים כדי להקל על הגרד, את יכולה לקחת פיקנוגנול, זה תוסף של סולגאר שנועד להקלה על תסמיני אלרגיה, אני לוקחת אותו בדרך כלל בתקופות מעבר בהן אני ממש סובלת מעיניים דומעות וגירויים באף, לפחות זה יעזור לך לישון יותר טוב בלילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל על הכסף שלך לתוספי סולגר

רעות
    08/08/2013

בסולגר עובדים תועמלנים הנשתלים בפורומים ומציגים עצמם כחולים
    במחלות שונות תוך קידום מסחרי של תוספי מזון שלא יעילים בכלום.

אני יכולה לומר לך כמי שעבדה בסולגר כמה שנים שזו חברה מסחרית
    כבדה עם מערך משומן של תועמלנים שתולים.

הפיקנוגנול לא יעזור לאלרגיה שלך אבל יעזור לחשבון הבנק של אלכס הבעלים של סולגר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו