אלרגיה לכל דבר מזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לכל דבר מזון
    ארי
    06/08/2013

פניתי בעבר, בני כבן שלוש ואוכל נאוקייט בלבד כל נסיון ולו הקטן ביותר גורמת לתופעות לואי חריפות כגון העלת חום שלשולים הקאות והתיבשות בבדיקות דם הוא מעלה לקוציטים.
    והתנפחות הוא מתנפח מידית לאחר טעימה של מזון.
    אנחנו מנסים לברר על עוד ילדים שחווים תופעות אלו וכן ידוע לאי מי מתי חולפת (אם בכלל) אלרגיה זו. הוא מוגדר כמולטי אלרגיה לכל מזון.
    2. הוא עולה יפה במשקל ומתפתח מצוין לגילו. אך בבדיקה האחרונה נראה כי לא עלה כלל בגובה ואילו במשקל הוסיף 1600 גר' .
    לאיזה רופא כדאי לפנות ומה ניתן לעשות במקרה זה.
    אשמח לקבל תשובה מהירה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לכל דבר מזון

הוספת תגובה

• אלרגיה לכל דבר מזון - תגובה

ד``ר בן רנר
    07/08/2013

אם עבר ברור במחלקת אלרגיה זה המקום ואין בלתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה הבעיה

שלי
    27/10/2013

יש לי ילד גם בן 3 עם אותה הבעיה פיתח אלרגיה לכל המזון ניזון כיום רק מהנאוקט אני גן מנסה לברר מה ניתן לעשות זה לא הגיוני שהילד לא יכול לאכול כלום!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה הבעיה - תגובה

ד``ר בן רנר
    30/10/2013

אותה התשובה אין דבר אלרגי לכול!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו