תרופה גינרית לא יעילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה גינרית לא יעילה
    ליטל
    27/03/2008

שלום
    רציתי לדעת איך יכול להיות שבנטילת הטבליות- לורסטין כל תופעות האלרגיה שלי (בעיקר נזלת, ללא פריחות) נעלמות אך כאשר אני נוטלת לוראטדין (של טבע) התרופה לא משפיעה עליי כלל.
    אני יודעת ששתי התרופות מכילות את אותו רכיב פעיל, אך בכל זאת יש הבדל בתגובתי.
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופה גינרית לא יעילה

הוספת תגובה

• תרופה גנרית

ד``ר בן רנר
    28/03/2008

זה ויכוח ישן בין חברת המקור למבטח.תרופות גנריות מכילות את אותו החומר הפעיל אך תהליך הייצור והחומרים הנלווים שונים .זה פטנט של היצרן שלא ניתן להעתיק אותו.במשחות הנושא עקרוני מכיוון שהמסיסות של החומר הפעיל שונה מיצרן ליצרן.כנ"ל גם בכדורים.המבטחים בכל העולם נוקטים באפשרות הקלה של חיסכון ומשלמים רק עבור התרופות הגנריות .זה מוזיל את המחיר והשאר לדידם לא חשוב.טבע היא מספר אחד בגנריקה בעולם ובאופן כללי טיב התרופות מעולה.המוזר שבדבר שכל המחקרים נעשים עם תרופות הפטנט בתקופה שהפטנט היה תקף.את הגנריקה אף אחד לא בודק.אם חשוב לך קני את המקור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו