מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה לא ברורהבר06/10/2013
שלום רב,
לפני כשלושה וחצי שבועות הופיעה לי בחלקים שונים בגוף פריחה מלווה בבועות (נפיחויות) ובגירוד עז וכן צרבת קשה וממושכת. ההבחנה הייתה התקף אלרגיה וקיבלתי טיפול בסטרואידים 3 ימים ואניאסטמינים 7 ימים.
הטיפול לא עזר.. כ10 ימים סבלתי מפריחות מלוות בגרוד שהופיעו באופן רנדומלי באזורים שונים בגוף ונעלמו תוך דקות עד שעה. כמו כן סבלתי מצרבת קשה לאורך כל שעות היום ומכאבי ראש. בדיקות הדם היו תקינות כולל אינזימי כבד ולדברי הרופא לא היתה עדות לאלרגיה. רופאה גסטרולוגית המליצה על דיאטה לניקוי רעלים מהגוף והסימפטומים החלו להיעלם בהדרגה (או שזהו צרוף מקרים...)עדיין לא באופן מוחלט. אחד הרופאים הציע אפשרות כי זו היתה תגובה ראומטית אוטואמונית לאחד מחומרי הטשטוש שקיבלתי בניתוח ורידים שעברתי 12 יום לפני שהתסמינים הופיעו. גורם אחר הציע לבדוק אם זו תגובה לנמלת האש (אני גרה בבית פרטי עם גינה) שאלותי- האם יתכן? האם טסטים לבדיקת רגישות לחומרים בהם השתמשו בטשטוש יעזרו? האם יש בדיקות לתגובות אוטואמוניות?
איך בודקים תגובה לנמלת האש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה טיפול מומלץ
שרית07/10/2013בר שלום
יש לך אורטיקריה.
בתור חולת אורטיקריה לשעבר כ 4 שנים אני רוצה לומר לך שקיים טיפול מציל מהצרה הצרורה הזו.
זה הטיפול שהציל אותי מהפריחה והתנפחויות יומיות ששום טיפול קונבציונלי לא עזר לי אלא ההיפך רק החמיר את מצבי כל הקוקטיילים שקבלתי מרופאים קונבציונלים היה בהם יותר תופעות לוואי מאשר תועלת רק חבל שמגלים את זה רק על בשרינו התרופות שלהם פשוט לא שוות .
הטיפול שהציל אותי מאורטיקריה הוא צמחי ואת יכולה בקלות להגיע לאתר של המטפל
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה אתר ברמה עולמית שאין שני לו בעולם בכל מובן וואני מעידה על כך בכינות.
אין לך מה לחשוב בכלל על שימוש בסטירואידים שיהפכו אותך לשבר כלי כפי שיעצו לך כאן בעיצת אחיטופל.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה לא ברורה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי10/10/2013שלום רב, נראה שמדובר באורטיקריה שהולכת ונחלשת בהדרגה. זה סימן טוב.
בד"כ אורטיקריה אינה קשורה לשום גורם סביבתי. הסיבה היא נוגדנים עצמיים שהתפתחו במקרה.
ממליץ במקרה ופריחה לא תפסק בימים הקרובים, לפנות לאלרגולוג ולקבל כל התשובות ולבצע תבחיני עור מתאימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)