אטופיק דרמטטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטטיס
    אלינור
    29/03/2008

בני בן 4 חודשים סובל מאטופיק דרמטטיס המתבטא בפנים בעיקר במצח, לחיים, צוואר (התופעה החלה מספר שבועות לאחר מתן מטרנה בנוסף להנקה) הופנתי ע"י רופא עור לאלרגולג שביצע טסטיים עוריים ונמצאו שלילים לחלב וסויה, אך בכל זאת המליץ על מתן נוטרמיגן למשך חודש ואי אכילת מוצרי החלב אצלי מאחר ואני מניקה עדיין. אני קצת חוששת מהמעבר לנוטרמיגן, האם זה בסדר לנסות לתת נוטרמיגן למשך חודש ואח"כ לחזור לחלב במידה ואין שיפור בפריחה על הפנים? האם ניתן לסבן ולחפוף לילד רגיל כמובן במוצרים המתאימים לתינוקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטופיק דרמטטיס

הוספת תגובה

• העברה לנוטרמיגן או תרכובת צמחית

ד``ר ולרי טפליצקי
    30/03/2008

מסיית בטיפול של תינוקות אלרגים או אשר לא סובלים טוב את חלב פרה.
    מצד שני לא כל אטופיק דרמטיטיס הוא בגלל אלרגיה למזון, אלא לקרדית אבק או אלרגנים נשאפים אחרים ולפעמים גם ללא אלרגיה בכלל.
    כשלא יודעים בוודעות מה הסיבה, מנסים להחליף מזון ומטפלים עם טיפול מקומי ואנטיהיסטמיני ומשחות. אפשר לרחוץ עם סבון נוזלי רגיל מאושר בקרם לחות, היפואלרגני, עם מריחת שמן תינוקות אחרי הרחצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן תינוקות

אלינור
    30/03/2008

אני משתמשת בשמן אמויל באמבטיה ומורחת לאחר רחצה בדרמקול האם עדיין יש צורך בשמן תינוקות והאם שמן תינוקות אינו סותם נקבוביות. שמן תינוקות של גונסון זה טוב?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר אמבטית שמן לא צריך עוד שמן

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/04/2008

גונסון זה טוב גם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו