מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיות כל החודש כשמעולם לא היהר.ג29/10/2013
ערב טוב,
אני בת 21,בריאה בדרך כלל. אף פעם לא ראיתי אלרגיה לשום מוצר חוץ מבשנים האחרונות שלאחר ששתיתי משקה חריף- חלק בגוף שלי פיתח אדמומיות ולפעמים טיפה נפוח. בחודש האחרון היה מן רצף אירועים שלצערי אין לגביו תשובה:
ערב אחד כף רגל ימין שלי התנפחה ממש ונהייתה אדומה. הלכתי מיד לטרם ונאמר לי שזה או עקיצה או זיהום.[לחצו על המקום ומאוד כאב,לא יכולתי לדרוך על הרגל].
הביאו לי אנטיביוטיקה מסוג ציפוויט פורטה 500 מג כפול ארבע ביום. יומיים בדיוק לאחר מכן התנפחו לי השפתיים למימדים עצומים.
מיד אמרו לי להפסיק עם האנטיביוטיקה,שזוהי תגובה אלרגית והביאו לי זריקת אלרגיה וסטרואידים לאלרגיה.[ואנטיביוטיקה חדשה]
יום לאחר שסיימתי עם כל התרופות אזור בבטן החל להתנפח ולהיות מאוד אדמומי ומגרד. כנל לגביי הכף רגל והברך שלי.
שוב,הביאו לי את אותם סטרואידים במשך 5 ימים וזה החל להעלם. הורידו לי בהדרגה את המימון אך למרות זאת היום שוב נהיו לי מן נקודות בולטות בכל מיני מקומות בגוף-רגליים,ידיים,ישבן,כף רגל שמגרדות,אדומות ורק מתפשטות על העור.
מה לעשות???
אני אובדת עצות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך אורטיקריה
שרית30/10/2013יש לך אורטיקריה שזה הפריחות והנפחויות נקראות אנגיואדמה וזה לא אלרגיה מה שחשבת.
אני התמודדתי עם הפריחה ואם הבצקות שאת מתארת כ 7 שנים אומללות
עם תרופות קונבציונליות עם תופעות לוואי איומות.
בסופו של דבר הבראתי הודות לטיפול מסוג אחר ( אלטרנטיבי )
אני ממליצה לך לא לחושב פעמיים ומזל גדול שנכנסתי לפורום הזה מה שלא עשיתי המון זמן.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה בעצם האתר של המטפל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיות כל החודש כשמעולם לא היה - תגובה
ד``ר בן רנר30/10/2013פני להערכה במרפאה אלרגית במקום מגוריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה,שוב
ר.ג31/10/2013היי,
היום קיבלתי שוב את הסטרואידים מסוג פרדמיזון ובנוסף הביאו לי אהיסטון בכמויות מטורפות מה שגורם לי לתופעות לוואי קשות. למזלי שלישי הבא סוףסוף יש לי בדיקת אלרגיה אבל אני אהיה תחת השפעת הכדורים עד אז.
מה לעשות? לוותר על הכדורים ולסבול שבוע או שאגיע לבדיקה תחת ההשפחעה וכן ימצאו לי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה סבלתי שבע שנים והבראתי
שרית31/10/2013בשימוש בסטירואידים את תכנסי למעגל קסמים שלא תצאי ממנו
כל שימוש בסטירואידים יחמיר את המצב שלך ולעולם לא ירפא אותך.
ואם תעשי בדיקת אלרגיה ...נן אז מה ?
יש להם בכלל תרופות להציע לך ?
תקראי טוב את ההמלצה שלי הקודמת כי מרפואה קונבציונלית את לא תבריאי.
7 שנים סבלתי מאורטיקריה .
יש גוגל ברוך השם.
תחפשי שם בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה הטיפול שמציל מהצרה הארורה הזו.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)