תבחין עור שלילי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תבחין עור שלילי
    נעמי
    30/03/2008

שלום, אני אמא לתינוקת בת 6 חודשים. כאשר היתה בת חודש התחלתי לתת לה בקבוק 1 של סימילאק בלילה והיא היתה מקיאה מיד או לאחר 8 שעות לעיתים פעם ביום ולעיתים פעמיים. לאחר התייעצות עם רופא הומלץ לי לתת לה סימילאק צמחי ולזה היתה השפעה של הקאה + ישנוניות ואפטיות. מאז אני מניקה הנקה מלאה מאחר וביתי מסרבת חנוטרמיגן, פרג'סטמיל ונאוקייט גם אחרי 12 שעות ללא אוכל. שבוע שעבר ביצענו תבחיני עור לחלב ולסויה והם היו שליליים והאלרגולוג אמר שהיא לא אלרגית. אם כך ממה ההקאות? והאם התבחינים נאמנים ב- 100% ? לתשובתך אודה נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תבחין עור שלילי

הוספת תגובה

• הטסטים אמינים אך יש גם בדיקת דם

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/04/2008

הטסטים אמינים אך יש גם בדיקת דם לאלרגיה שמשלימה את הטסטים במקרה והם שלילים וקיים עדיים חשד לאלרגיה.
    בנוסף אלרגיה זאת לא הסיבה היחידה להקאות ממוצרי חלב. בחלק גדול מהמקרים הרגישות היא לא אלרגית, לא נמצאת בטסטים אלרגיים אך כן קיימת.
    במיקרה ורגישות לחלב וסויה ממשיכה, רצוי לחזור על הטסטים בגיל 12 חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו