מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזו עוד כיווני בדיקה יכולים להיות?ד``ר בן רנר31/10/2013
שלום ד"ר,
למעלה מחצי שנה כמעט כל ערב אני סובלת מפריחה מתנפחת (פסים ישרים), באה וחולפת שמגרדת מאוד. כל פעם במקום אחר. רבע שעה ועוברת...
אני מורחת פנסטיל או סתם קרם גוף וזה עובר כמעט מיד.
עשיתי בדיקת אלרגיה למזון. לא נראה שזה קשור...
איזו עוד כיווני בדיקה יכולים להיות?
ומימה האורטיקריה נגרמת?
תודה,
רגינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה המלצה
שרית31/10/2013היי רגינה
אני התמודדתי עם הפריחה ואם הבצקות שאת מתארת כ 7 שנים אומללות
עם תרופות קונבציונליות עם תופעות לוואי איומות.
בסופו של דבר הבראתי הודות לטיפול מסוג אחר ( אלטרנטיבי )
אני ממליצה לך לא לחושב פעמיים ומזל גדול שנכנסתי לפורום הזה מה שלא עשיתי המון זמן.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה בעצם האתר של המטפל .
אני מנדבת את המידע מתוך רצון טוב כי אני חייבת את זה לאחרים שסובלים ואינם מודעית לקיומה של התרופה .
הבנתי כי מרפואה קונבציונלית אין סיכוי לעולם להבריא מאורטיקריה.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרית
רגינה01/11/2013גם אני קראתי קצת... והבנתי שזה עובר לבד...
ראיתי שאת מאוד מאוד ממליצה על הטיפול שאת עברת.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה לא עוברת לבד בכל המקרים
שרית03/11/2013היי רגינה
רק אצל אחוז קטן של החולים האורטיקריה עוברת לבד
ואם חלפו ששה שבועות מאז שהאורטיקריה הופיעה אז היא כבר סיפור כרוני
שיכול להמשך שנים רבות ולצערי אני חשתי זאת על בשרי משך 7 שנים
עד שהטיפול שהמלצתי לך הבריא אותי.
אל תמהרי להאמין לרופאים שאומרים שזה עובר לבד זה נובע מהעובדה
שאין להם תרופה להציע ( זה טריק מקובל לנפנף חולה שלוחץ אותם )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה - תגובה
ד``ר בן רנר26/11/2013זו אורטיקריה הנקראת דרמוגרפיזם . יש חומר רב ברשת .קראי. הטיפול אנטיהיסטמיניקה לפי הצורך וכל השאר שטויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ורנר שלום
רגינה27/11/2013קראתי קצת על דמוגרפיזם, זה בדיוק מה שיש לי!
אם אני מעבירה עט על הגב, זה מתנפח לי בדיוק לפי הצורה שציירתי עם העט.
האם ידוע ברפואה מימה זה נגרם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ורנר שלום - תגובה
ד``ר בן רנר31/12/2013זה אחד השלבים של האורטיקריה בו משתחרר היסטמין מתחת לעור בזמן שפשוף מקומי. צורה זו עוברת עם הזמן אך די עמידה לטיפול אנטיהיסטמיני. לא גרום ללחץ על העור (בגדים ,אמבט חם טוש חזק שפשוף מגבת ועוד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה - תגובה
ד``ר בן רנר27/11/2013הסיבה לאורטיקריה היא יצירת נוגדנים ע"י הגוף למרכיבים של בגוף עצמו. הטיפול במקרים הקלים כמו שלך הוא באנטיהיסטמיניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה - תגובה
ד``ר בן רנר27/11/2013ראי תשובתי למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר נכבד זה טיפול מעולה
רונית06/12/2013בעקבות הפורום כאן והגב' שרית שפרסמה אודות הטיפול האלטרנטיבי לאורטיקריה
פניתי לרמי מור וקבלתי את הטיפול.
אני נמצא כעת במצב מעולה עם 80% פחות פריחה וזה בסך הכל כשבועיים שאני לוקח את הטיפול.
מכל האנטי היסתמינים שקבלתי מרופאים קונבציונלים לא ראיתי שום סיכוי להבריא אי פעם מאורטיקריה.
לצערי רופאים קונבציונלים לא מרפאים מחלות בכלל..לא רק אורטיקריה.
זה שהמחלה היא אוטואימונית לא חידשת לנו כלום דר' נכבד
זה אנחנו יודים לקרא באינטרנט.
תרופה אין לך להציע ואתה עוד יוצא בהכרזות .
ממליץ לכל מי שסול שלא יבנה על רופא קונבציונלי בכלל.
לצערי זו המציאות
הטיפול מעולה ואני עוד אספר לכ מי שזקוק את הבשורה הזו.
שבת שלום
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה - תגובה
ד``ר בן רנר29/12/2013יש לגשת לר' האלרגולוג. הרשת מלאה בתיאורים .חלקם נכונים וחלקם לא .גשי למרפאה ודברי עם האלרגולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר ורנר זה הטיפול שהבריא אותי
אודי30/12/2013אני מטופל שלך עם אורטיקריה ( 6 שנים )
גם כששאלתי אותך אם כדאי לנסות טיפול ברפואה משלימה אתה פסלת על הסף
בתור קונבציונלי ( אני מדגיש קונבציונלי ) בטענה מגוחכת של מחקרים ..מחקרים...
ואני שאלתי אותך האם לרתופות שקלתי ממך זה הסטירואידים שגרמו לי תופעות לוואי חמורות , יש מחקרים ?
את שתקת ולא ענית.
אני הלכתי לטיפול של רמי מור ובסבלנות רבה התמדתי בו והוא העלים את האורטיקריה אחרי 6 שנים מייסרות של סבל ותרופות קונבציונליות עוד יותר חמרוות מהמחלה עצמה.
אין תחליף לטיפול של רמי מור וממליץ לסובלים לא להשמע לרופא קונבציונלי
מימלא אין לו שום תרופה מלבד אנטיביוטיקה לדלקות גרון או איזה כדור לשיכוך כאבים
מחלות רופא קונבציונלי לא ירפא לעולם.
אודי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר ורנר זה הטיפול שהבריא אותי - תגובה
ד``ר בן רנר31/12/2013האורטיקריה בסופו של דבר חולפת אך עלולה לחזור. אם היה טיפול אחד יעיל כולם היו עושים אותו ומרפאים את המחלה. גם תרופות אינבו (פלצבו) שלא מכילות כלום עוזרות ב30% לכן אין להסיק דבר וחצי דבר מהטיפול שקבלת. מזלך שחלף ואני מקווה שאכן תהיי חופשית מתלונות.
ד``ר בן רנר31/12/2013שלום .
סיבות רבות לאורטיקריה ברובן אינן ידועות .בחלק מהמקרים יש התפתחות נוגדנים עצמונים כנגד מרכיבים מסוימים בגוף .גשי למרפאה אלרגית והתעלמי מאוסף השטויות שקבלת גם באתר .אין לי מושג איך ניתנות התשובות הללו והן עולות לרשת בכל רגע שהמילה אורטיקריה מופיעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום
רגינה01/01/2014אני סובלת מדמוגרפיזם כבר מס' חודשים. לא לוקחת כלום.
מתגרדת כל ערב (ומדי פעם גם ביום).
ולא תמיד זה נגרם מלחץ על העור.
אין לי בעיה להמשיך להתגרד ככה מדי פעם, זה עובר אחרי 10 דקות מימלא.
בכל מקרה, אם אמשיך לא לקוחת שום תרופה, זה יכול להחמיר? להזיק?
תודה :)
רגינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)