בוטנים....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוטנים....
    אורנית
    22/11/2013

לפני יותר משבוע אכלתי כמות גדולה של בוטנים (יותר ממאה גר') לאחר תקופה מאוד ארוכה שלא נגעתי בבוטנים, משום שאני נמצאצ בדיאטה קיטוגנית שכוללת כמות מזערית של פחמימות וצריכת אנרגיה משומנים וחלבונים.. כחצי שעה לאחר מכו הצחלתי להרגיש גירודים במקומות ספציפיים בגוף כמו עקיצות ולכן לא התיחחסתי, הלכתי לישון ולאחרי כשעתיים התעוררתי והקאתי את כל הבוטנים שאכלתי-עדיין לא קישרתי. מאז עבר כשבוע ועוד לא ראיתי רופא . כל הגוף שלי מתגרד ויש לי פריחה בהרבה מקומות בגוף שמזכירות עקיצות, וכל בוקר מתחיל שיעור סטרידו היסטרי שלא מפסיק רק עי שימוש בונטולין.. משום שאני סטודנטית בחול הרופא לא ככ נגיש לי אז אני שותה פניסטיל טיפות אבל אם שיפור מאוד מאוד קל... השאלה שלי היא א. האכן אילו התסמינים לאלרגיה לבוטנים. ב. האם יש תרופה כלשהי שממולץ לקחת להפסקת האלרגיה מבלי לגשת לרופא (גם היא עם מרשם-ביוון כמעט לשום דבר לא צריך מרשם) תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוטנים....

הוספת תגובה

• בוטנים.... - תגובה

ד``ר בן רנר
    26/11/2013

אם זו אלרגיה לבוטנים רצוי לבדוק במרפאה אלרגית.להקלה קני אנטיהיסטמיניקה ללא מרשם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו