מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה או לא?הדס03/04/2008
שלום, אני סובלת מאף סתום, נזלת מימית והתעטשויות רבות מזה שנה (רצוף, כל עונות השנה, בארץ וגם בחו"ל ובעבר לא היו לי בעיות נשימה).
התחלתי טיפול בזמן הצבא בבי"ח תה"ש שממנו התברר שהטסטים שלילים והמחיצה לא לגמרי ישרה, לכן נקבע לי תור לניתוח SMR Turbinectomy.
בגלל שהשתחררתי נאלצתי לפנות לרופאת משפחה בקופ"ח והיא המליצה לי חוות דעת נוספת מרופא פרטי מומחה לא.א.ג, הוא היה די בטוח שהבעיה שלי היא אלרגיה (בגלל הסימפטומים, הקונכיות הכחולות יחסית ובדיקות הדם שהראתה שרמת הEOS% גבוהה - נמצא מחוץ לטבלה), הוא הפנה אותי למומחה לאלרגיות - אצלו עשיתי טסטים נוספים (גם בזריקות מתחת לעור) ושוב התוצאה שלילית.
השתמשתי כבר בכל התרסיסים האפשריים (גם נזוקורט), באינספור כדורים נגד אלרגיה, נגד התעטשויות, מייבשי נזלת, להקלת גודש באף... כלום לא משתנה ! זה פוגע לי באורח החיים, אני מתעוררת מזה, עייפה רוב היום, וזה מגיע למצב שאני מתביישת לדבר כי האף כל כך סתום, זה מצמצם לי את אפשרויות העבודה וזה מאוד מייאש...
מה יכול להיות שיש לי?
בנוסף, בקופ"ח שלי לא מכירים בבדיקת דם Rast לאלרגנים נשאפים והייתי מעוניינת לדעת איך אפשר לבצע אותה באופן פרטי...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה או לא?
ד``ר בן רנר03/04/2008מסתבר שהתלונות שלך לא על רקע אלרגי למרות שכך זה נראה לך.בעקרון התלונות של כל "הנזלות "דומות להוציא את הסיבה..אלרגיה או לא.בדיקת רסט עושים בכל קופות החולים ע"י הפניה מרופא מןמחה לאלרגיה\( הוא היחידי שגם יכול לפענח את התשובות)אני מניח שהתשובות לא יהיו שונות מתבחיני העיר שמדויקים הרבה יותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)