מיואש מהאלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש מהאלרגיה
    רונן
    08/02/2014

שלום ושבוע טוב ברצוני לספר על הסבל מהאלרגייה ולשאול שאלה מאז שאני זוכר את עצמי אני סובל מקושי בנשימה בגדול כל תסמיני האלרגיה יותר מאוחר התחלתי לעבוד כקונדיטור שעדיין לא הייתי מודע למחלת האלרגייה היה לי שיעול נוראי כמעט עד מוות הלכתי לרופא תעסוקתי שגילה שאני סובל מאלרגיה לקמח ועוד כמה דברים כגון קרדית אבק הבית עצי זית בצער רב נטשתי את מקצועי כקונדיטור והתחלתי לעבוד כטבח אמנם חל שיפור מסויים בהרגשתי אבל מידי פעם מופיעים התסמינים גרון מוגדל
    ליחה בלי סוף קושי בנשימה כבדות בנשימה גירוד נזלת והכל מסתבך כתוצאה מזה האוזניים נסגרות ועוד כל הזמן הזה הייתי בטיפול במכון רוקח ירושלים שום דבר לא עזר ולא ראיתי שיש איזו תקופה שאני סובל יותר אין פה חוקיות מסויימת וכל פעם אני סובל בתקופה אחרת לאחרונה התחלתי לעבוד באיזור ירושלים ומאז אני סובל מאוד
    כבר 6 חודשים אני סובל באופן רצוף מהאלרגיה וכל תסמיניה מאוד מאוד סובל זה פוגע מאוד באיכות חיים שלי ניסיתי בעבר זריקת חיסון
    ולא הרגשתי שינוי
    מה עליי לעשות
    איך אפשר לפתור את הבעייה אשמח לשמוע ממכם על טיפול הולם אני מאמיןן שבתקופה הזאת חייב להייות טיפול הולם ומחפש מישהו שיכוון אותי אליו אשמח לשמוע ממכם בתודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש מהאלרגיה

הוספת תגובה

• הוספה

רונן
    15/02/2014

כמו כן רציתי לציין שבששה חודשים האחרונים התחלתץי לעבוד באיזור של הכניסה לירושלים שיש שם הרבה עצים ואני סובל כמו כן מאף מגורה גירויי באף שגורם לגירוד וגירוד בכל הגוף בעיקר בכתף שמאל ליחה בלי סוף ועיניים צורבות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואש מהאלרגיה - תגובה

ד``ר בן רנר
    19/02/2014

חזור למרפאת רוקח והתיעץ עם הרופאה איו טוב ממנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תצפה מרפואה קונבציונלית לרפא

ענת
    20/02/2014

הרבה אנשים חושבים בטעות שרופא קונבציונלי מרפא מחלות
    אבל מה לעשות שלרופא קונבציונלי אין תרופות ל99.9 של המחלות .

ואם תשים לב לתשובה שקבלת פה מהרופא ממנה עולה בברור שאין לו מה לחדש לך והוא שולח אותך בחזרה לרופאה שלך.

גם לי יש אלרגיות רבות וברוך השם הם רגועות כרגע וזה בזכות רפואה אלטרנטיבית ולא קונבציונלית.

תרשום כאן את המייל שלך ואשלח לך פרטים אם אתה מעוניין.

ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו