מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מסובכת צריך עזרהמיכאל19/04/2014
שלום דוקטור
אני בן 30. מאז גיל 10 יש לי נזלת ממש חזקה כל השנה. תמיד יש לי חבילת טישו בכיס ובתיק צמוד. אחת לשבוע-שבועיים, בערך ,יש לי 1-3 ימים של התקף צינון עז במיוחד שמשבית אותי - אבל אין לי כאבים נלווים חוץ מהצינון.
למרות שאני לא מאמין במיסטיקה, צריך לציין שנדמה לי שיש גם קשר למצב הרוח. אם אני בדיכאון או דיכדוך - הצינון מתגבר, ומצב רוח טוב מפחית אותו לפעמים
ניסיתי המון רופאים במהלך השנים, פעם בשירות הסדיר קיבלתי אפילו חיסונים נגד אלרגיה אבל לא עזר (השלמתי בערך 80% מהזריקות עד שהתייאשתי).
הרופא משפחה שלי חושב שזה שילוב של אלרגיה וזיהום אבל שאי אפשר לדעת בוודאות
לאחרונה בעקבות רצף התקפי-נזלת הוא ניסה לתת לי אבאמיס ואלרג'יקס שלא כל כך עזרו , ובשבועות האחרונים החליף לי לרינולסט (בספריי) + כדורי קלארינז רפטאבס 120 מג.
כשאני משתמש בשניהם יחד יש הטבה משמעותית.
כשאני משתמש רק ברינולסט יש הטבה של 50% , שזה גם סביר בשבילי ביחס למה שאני רגיל. רוב הזמן אני משתמש רק ברינולסט כי הבנתי שהקלארינז רפאטבס הוא בעל אפקט דחיסה שהורס את ריריות האף, ולכן אני משתמש בו רק בימים קשים במיוחד במשורה... (כמו כדור SOS). הרופא אמר לי לא להשתמש בקלרינז הזה יותר מ10 ימים ברצף
השאלה היא האם הטיפול הזה טוב /יעיל /בריא /בטוח לאורך זמן? או שאני שוחק את האף?
האם יש איזשהו פתרון אחר שיכול לגאול אותי מהמצב הזה ? תבין שהנזלת שלי היא לא צינון קל שרואים אצל אנשים ברחוב , אלא משהו ממש מוגזם וחולני (אני גומר בין חבילת טישו אחת ל-4 חבילות ביום . בלי להגזים!). תודה מראש חג שמח. לירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מסובכת צריך עזרה - תגובה
ד``ר בן רנר30/04/2014ברור שיש לך בעיה .אם הטיפול החיסוני לא עזר (אני מבין שהתיאשת ) מה שנותר הוא רק טיפול תרופתי
וטישו
אולי תגש לברור אלרגי נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)