הבת שלי רגישה לעקיצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבת שלי רגישה לעקיצות
    גיא
    26/05/2014

ובבדיקה אצל אלרגולוג גם לקרדית האבק (נזלת כרונית).
    בעבר כבר אושפזה במיון עקב עקיצה בעיין שגרמה לבצקת וחוסר יכולת לפתוח את העפעף.
    לא מזמן נעקצה באיזור הצוואר וזה התנפח למימדים של כדור טניס עם חום ונפיחות ואודם מקומי.
    השאלה שלי באילו מקרים יש לעלות למיון ובאילו לא. באיזה מקרים אפשר להתמודד לבד בבית עם פניסטיל טיפות?
    ומה אפשר לעשות כדי למנוע את זה כי תרסיסים ומשחות להרחקה לא ממש עוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבת שלי רגישה לעקיצות

הוספת תגובה

• הבת שלי רגישה לעקיצות - תגובה

ד``ר בן רנר
    27/05/2014

ניתן לקחת אנטיהיסטמינקה אם פניסטיל או אחר כמו סירופ איראוס(מעל לגיל שנתיים) ואין מה לפנות למיון.עקיצה איננה יבה ללפנות למיון תהיה גודלה אשר תהיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אילנה

גיא
    29/05/2014

אני אבדוק על החרקן.
    ד"ר לגבי סיבות לעלות למיון אתה רוצה להגיד שגם אם זה באיזור הצוואר שזה יכול ליצור בצקת וסיכון הנשימה גם כן לא עולים למיון? במקרה שהיתה לו בצקת בעיין הוא אושפז לחמישה ימים עם אנטיביוטיקה לוריד, גם אז לא הייתי צריכה לעלות? קצת לא ברור לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו