קשיי נשימה תמידי ללא הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי נשימה תמידי ללא הפסקה
    ליסה
    17/06/2014

שלום לכולם. ברצוני להתייעץ ולשאול אתכם מה אל לעשות? אני כחודש סובלת מקשיי נשימה תמידי לל הפסקה. לא ברור הכל התחיל מצרידה וכאב גרון שוט והפך לקוצר נשימה תמידי כחודש. חשוב לציין שלפני חודשיים חליתי בסינוסיטיס קשה חודש שלם שלדעתי עבר. ועכשיו עם קשיי נשימה וקוצר נשימה. הרגשה כאילו שריר בגרון תפוס ולא מצליחה להכני אוויר לריאות ולפעמים זה בא בהתקפים ממש. הייתי אצל כל הרואים האפשריים רופא משפחה,א.א.ג בית חולים אישוז מיון וכו. עשו לי כל מיני בדיקות ואומרים שאני בריאה . אך לפני כשבוע ניבדקתי אצל רוםא ריאות שמצא אצלי מחלת ריאות אסיסמטית קלה ונתן משאף דיסקוס אך הוא אינו עוזר לי. א.א.ג טוען שיש לי ריפלוקס ונתן תרופה מצרבו אמפרודקס חשוב לציין שלעולם לא סבלתי מצרבות.היום הייתי באישפוז יום במוקד ובלי בדיקה גופנית מעמיקה נתנו לי אנטיביאוטיקה אוגמנטין נגד סינוסיטיס וקלארינז.יש רופאים שטוענים שיש לי ברונכיטיס אך אני לא משתעלת ונתנו לי ריאולין וברונכוליט.. חודש שלם אני מתרוצצת בין רופאים מוקדי ואישפוזים כ אחד טוען שיש לי משהו אחר שותה המון תרופות שכבר עשיתי נזק לכבד ואנזימים עלו אך ללא שום הצלחה ממשיכה לסבול.. יש רופאים שמרמזים לי על חרדה... אך יש לי ליחה מהגרון ומוגלה מהאף... בבקשה תעזרו לי תייעצו לי מה אלי לעשות? מה עוזר? מתי יעבור? ומה יש לי? מצטערת על כ"כ ארוך.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשיי נשימה תמידי ללא הפסקה - תגובה

ד``ר בן רנר
    18/06/2014

שלום זה לא נשמע כתכובה אלרגית אבל אפשר לעשות תבחיני אלרגיה באחת ממרפאות האלרגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו