מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה המלווה בעיקצוצים ופריחה מגרדשרית19/06/2014
שלום רב, אני בת 32 , לפני שבועיים החל לי גירוד מקומי בידיים לאחר מכן זה התפשט לכיוון בית השחי והזרועות. כל יום שעבר הפריחה גברה וגברה לאזורים שונים בגוף המלווים בפצעים בולטים קוצניים ( הפריחה בולטת החוצה ) וכאשר אני מגרדת יוצא לי דם כי מתקלפת הפריחה. מראה הפריחה הינו אדום פצעים צפופים שמתפשטים . אני נוטלת טלפסט 180 בבוקר ובערב אוטרקס. ומשחה פעמיים ביום. אין לי הקלה של ממש והטסטים לא הראו אלרגיה למאכל או משהו אחר ( הטסטים נעשו כאשר אני נטלתי תרופות) בדיקת הדם הגיעה היום . כל הערכים תקינים חוץ מIg-E TOTAL 210 אני בייאוש ולא יודעת איך להקל על הגירוד ולהעלים את הפצעים . ממש מתחננת לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה להמחשה
שרית19/06/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אצלי אותו דבר וגם הטיפול דומה
נדב26/03/2015האם יש הטבה - אשמח לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנדב
שרית27/03/2015נדב. זה חלף לי לאחר כשלושה שבועות פתאומי כפי שזה הגיע. לצערי זה היו ימים קשים לשאת והתרופות לא עוזרות . נותנים אותם להקלה אבל זה בקושי עזר. צריך סבלנות והכי חשוב תימנע מלמרוח סטרואידים. מקווה שיעבור לך בהקדם. ולפי התופעות זה אכן חלרת. בריאות שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרית
נדב27/03/2015אני סובל כבר כמה חודשים, ולא מצאתי טיפול.
זה התחיל כאשר עברתי לבייתי החדש.
כנראה כאן בבית החדש משהו גורם לי לאלרגיה.
האלרגיה כל כך מציקה וזה מייאש ומתסכל
התרופות אכן לא עוזרות והקרם במעט מקל על תחושת היובש והגירוד
מקווה שיחלוף.
חג פסח שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה המלווה בעיקצוצים ופריחה מגרד - תגובה
ד``ר בן רנר27/06/2014זו חרלת תופעה אלרגית שכיחה .גשי למרפאה האלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)