אלרגיה המלווה בעיקצוצים ופריחה מגרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה המלווה בעיקצוצים ופריחה מגרד
    שרית
    19/06/2014

שלום רב, אני בת 32 , לפני שבועיים החל לי גירוד מקומי בידיים לאחר מכן זה התפשט לכיוון בית השחי והזרועות. כל יום שעבר הפריחה גברה וגברה לאזורים שונים בגוף המלווים בפצעים בולטים קוצניים ( הפריחה בולטת החוצה ) וכאשר אני מגרדת יוצא לי דם כי מתקלפת הפריחה. מראה הפריחה הינו אדום פצעים צפופים שמתפשטים . אני נוטלת טלפסט 180 בבוקר ובערב אוטרקס. ומשחה פעמיים ביום. אין לי הקלה של ממש והטסטים לא הראו אלרגיה למאכל או משהו אחר ( הטסטים נעשו כאשר אני נטלתי תרופות) בדיקת הדם הגיעה היום . כל הערכים תקינים חוץ מIg-E TOTAL 210 אני בייאוש ולא יודעת איך להקל על הגירוד ולהעלים את הפצעים . ממש מתחננת לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד תמונה להמחשה

שרית
    19/06/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אצלי אותו דבר וגם הטיפול דומה

נדב
    26/03/2015

האם יש הטבה - אשמח לדעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנדב

שרית
    27/03/2015

נדב. זה חלף לי לאחר כשלושה שבועות פתאומי כפי שזה הגיע. לצערי זה היו ימים קשים לשאת והתרופות לא עוזרות . נותנים אותם להקלה אבל זה בקושי עזר. צריך סבלנות והכי חשוב תימנע מלמרוח סטרואידים. מקווה שיעבור לך בהקדם. ולפי התופעות זה אכן חלרת. בריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שרית

נדב
    27/03/2015

אני סובל כבר כמה חודשים, ולא מצאתי טיפול.
    זה התחיל כאשר עברתי לבייתי החדש.
    כנראה כאן בבית החדש משהו גורם לי לאלרגיה.
    האלרגיה כל כך מציקה וזה מייאש ומתסכל

התרופות אכן לא עוזרות והקרם במעט מקל על תחושת היובש והגירוד

מקווה שיחלוף.

חג פסח שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה המלווה בעיקצוצים ופריחה מגרד - תגובה

ד``ר בן רנר
    27/06/2014

זו חרלת תופעה אלרגית שכיחה .גשי למרפאה האלרגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו