אובחנתי כאלרגית לCG קטון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובחנתי כאלרגית לCG קטון
    שלי
    13/04/2008

כמו כן, QUATERNIUM 15 ו - פורמלהיד, הבנתי שאלה הם חומרי שימור בתעשיית הקוסמטיקה.
    לפני מספר חודשים התחלתי ללמוד קוסמטיקה ופדיקור מניקור, חודשיים לאחר מכן הופיעה לי פריחה מגרדת ואדומה בפנים ולאחר בירור במרפאה התגלתה האלרגיה.
    לאחר ההשקעה הרבה בלימודים חבל לי לאבד זאת.
    שאלתי היא האם במקרה ואני משתמשת באופן תמידי בכפפות חד פעמיות עדיין אמורה להיות לי פריחה בפנים, אני לא נוגעת בפניי במהלך הטיפול בלקוחה? (ולמרות זאת הפריחה לא חולפת)
    האם יש מצב שאדי הלק יגרמו לאלרגית מגע?
    האם הקרמים יכולים לגרום לפריחה למרות שאני לא מגיעה למגע ישיר איתם?
    אודה מאוד על תשובה.
    יום טוב,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובחנתי כאלרגית לCG קטון

הוספת תגובה

• שלי

ד``ר בן רנר
    13/04/2008

קוראים לזה "ביש מזל".במידה והקשר באמת מוכח היינו החשיפה לחומרים אלה היא הגורם אז אין ברירה אחרת אלה להחליף מקצוע.רגישות למגע מתפתחת עם הזמן וגם מחמירה ואין פטנטים לדאבוני.הדבר נפוץ גם אצל"בונות הצפורניים"שנאלצות לשנות מקצוע למרות הכסף והזמן הרב שהקדישו ללימוד המקצוע.אציע לך לבצע גם מבחן ספציפי לחומרים קוסמטים שניתן לבצע בחלק ממרפאות האלרגיה .בסיכומו של דבר ככל שתעזבי את העיסוק כן ייטב.אל תקחי כל סיכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו