נזלת תמידית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת תמידית
    מאיר
    12/07/2014

אני בן 67 ומאז שאני זוכר את עצמי תמיד יש לי נזלת עברתי כבר פעמים ניתוחים להסרת פולפים באף(אולי גם בסינוסים) נבדקתי פעמים לבדיקת אלרגיות ונמצא אלרגיה לברושים אולם אני סובל כל השנה מנזלת ללא קשר לפריחת הברושים אני מקבל תרסיס לאף באופן קבוע (אבאמיס) והנזלת ממשיכה. בעבר הומלץ לי להפסיק בשתית חלב הפסקתי הנזלת פחתה אולם עדיין קימת.
    מה לדעתכם עלי לעשות על מנת להפסיק את הנזלת?
    בתודה לתשובה
    מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת תמידית

הוספת תגובה

• נזלת תמידית - תגובה

ד``ר בן רנר
    13/07/2014

זו נזלת על רקע סינוסיטיס כרונית ואין קשר לרגישות לברוש .הטיפול לדאבוני לא אפקטיבי תמיד.פנה לאאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת תמידית

שלמה קשרו
    22/08/2014

בענין "נזלת תמידית" . אני בן 68 בריא . יש לי נזלת תמידית בעיקר ב-10 השנים האחרונות. עברתי 2 ניתוחים לחיתוך קונכית האף כדי לסייע בענין האף סתום. לא נמצאה סיבה שגורמת לנזלת למרות כל הבדיקות מכל הסוגים. התרופה האפקטיבית ביותר שאני משתמש בה בד"כ(פרט לטיפות או תרסיס לאף לתקופות קצרות) היא פרוטיאזין ,שאני לוקח בערב ברוב הימים בשנה האחרונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו