אלרגיה בעת פעילות אירובית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה בעת פעילות אירובית
    תמי
    16/07/2014

שלום רב, יש לי אלרגיות ורגישיות למוצרי מזון רבים וכנראה גם אלרגיה לזיעה. כאשר אני עושה פעילות אירובית בחדר כושר אני חוטפת פריחות. לאחרונה זה החמיר מאוד. היום חטפתי בחדר כושר התקף אלרגיה קשה שבו גופי התמלא פריחה שנראתה כמו כוויה, עיני גירדו, חשתי חולשה כללית ואף התחלתי לשלשל ולהרגיש בחילה. הנשימה שלי לא הייתה רגילה ואף לאחר מכן כאב לי הראש. בניגוד לתמיד שהפריחה עוברת ברגע שאני נחה ואז אני מרגישה טוב, הפעם חשתי ברע גם שעות לאחר מכן. מה ניתן לעשות כדי לא להגיע למצב הזה? האם עליי להימנע מפעילות אירובית? האם עליי לבקש מהרופאה מזרק שיהיה איתי למקרה חירום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורטיקריה כולינרגית

שירה
    16/07/2014

לבעיה שלך קוראים אורטיקריה כולינרגית ולפני שאת משקיעה מאמצים וציפיות לשוא
    מרופאים קונבציונלים אני אומר לך מנסיון כי אין כל תרופה לאורטיקריה במסגרת רפואה קונבציונלית ואני מקווה שחסכתי לך ציפיות בתור מי שחלתה באורטיקריה קשה משך שנים רבות.
    הטיפול הקונבציונלי לא יודע לרפא מחלות באופן כללי ולכל היותר תקבלי אנטי היסתמינים שירדימו אותך.
    מה שהציל אותי בסופו של דבר מאורטיקריה היה טיפול אלטרנטיבי צמחי ברמה עולמית.
    את יכולה להגיע לאתר של המטפל דרך גוגל תרשמי שם :
    הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו